Astrofon21

Venera u Blizancima-U vezama koje su pod tenzijom moguće je da će usled nesmotrenih opaski doći do prekida…..

Zgrabite svoj natalni horoskop. Ukoliko su Bik, Blizanci, Vaga vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, ili se u navedenim znacima nalaze lične planete ili lične tačke vašeg natalnog horoskopa energija ovog tranzita će doneti promenu energije.
Pripadnicima grupe VODENIH ZNAKOVA (Rak, Škorpion, Ribe) tranzit Venere će doneti povoljne uticaje.

Tranzit Venere kroz zodijački znak Blizanaca tokom 2020. godine je jedna od vrućih astroloških tema za ovu godinu. Kako će to uticati na vaše odnose i vaš ljubavni život? Zašto može da nas podseti na proleća 2012. i 2004. godine? Šta zapravo mislimo kada kažemo da će tranzitno kretanje doneti sasvim različite dogadjaje različitim pripadnicima grupa Sunčevih i Ascendentalnih znakova.

Vreme je da istražimo te teme. Počevši od razumevanja energije planete u retrogradnom kretanju generalno i Retrogradne Venere u Blizancima 2020. konkretno, tačnije objedinjene energije koja će biti prisutna na svim nivoima. I nakon toga pokrićemo svaki Ascendentalni znak i nešto detaljniji uticaj na vaš život u skladu sa pristupom analizi iz tog ugla.

Za početak neophodno je da znate svoj Sunčev znak i kako biste proverili uticaje ovog perioda na vaš lični život.

RETROGRADNA VENERA U BLIZANCIMA
Vreme je da ponovo procenimo vrednosti. Postoji globalna tendencija da nedovoljna informisanost uvodi u stanje panike, što je posebno aktuelno tokom perioda retrogradnog kretanja planeta. Zapravo periodi retrogradnosti su ciklični, tj tokom svake godine planete provode izvesno vreme u retrogradnom kretanju, što znači da bismo uvek morali da se brinemo.

Ali kako zapravo treba da koristimo tokom ovih intervala? Daću vam nekoliko ideja: živimo u prilično brzom svetu, i svaki interval retrogradnosti je odličan za usporavanje i sagledavanje, procenu iz drugačije; treba obraditi emotivne sadržaje, proživljene situacije, ljude koji nas okružuju, gubitke sa kojima smo se suočili ili smo im svedočili, realizovana dostignuća.

Dakle vreme je za ponovno razmišljanje, za osećanja. Kao rezultat toga što živimo brzo i za sada želimo sve, ali svet ne funkcioniše tako, a pošto smo tvrdoglavi i nećemo se zaustaviti, svemir nam omogućava retrogradne periode na različitim planetima. To znači da ideja nije u tome da će se sve urušavati tokom faza retrogradnosti; već da se ne treba kretati u pravu novih početaka ili okončanja odnosa.

Finansijskim ponudama koje se u tom intervalu aktuelizuju može biti neophodna i nova procena i bolja strategija planiranja, a kreativni projekti mogu zahtevati različite korekcije i novi pristup, a upravo to je i izuzetno inspirativan period, blistavih kreativnih ideja.

U vezama koje su pod tenzijom moguće je da će usled nesmotrenih opaski doći do prekida, problemi koji su dugo vremena bili izbagavani ili prikriveni mogu eskalirati. Ukoliko brzo odreagujete ovo bi mogao biti i brzi dobar trenutak za pomirenje, oproštaj i ponovno uspostavljanje emotivnog odnosa nakon nesporazuma.

Zodijački znaci koji su pod vladavinom Venere (Vaga i Bik), će kompletan period Venerine retrogradnosti proživljavati kao period kontinuirane blokade, kroz nesposobnost da se odnosi usmeravaju u željenom obliku.

Pripadnici grupe promenljivih zodijačkih znakova (Blizanci, Strelac, Devica i Riba) biće pod intenzivnim uticajem ovog tranzita, a ova energija imaće i snažan uticaj na njih, te ako pripadate grupi ovih znakova preporučujemo da ne donosite važne odluke tokom ovog perioda vezane za partnerstva ili emotivne odnose.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK