VENERA U BLIZANCIMA -Ona u partneru traži osobine brata! Nestalna je, šarmantna i bezbrižna!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

VENERA U BLIZANCIMA je devojka koja lako uspostavlja kontakte. Ona je jako komunikativna, duhovita, zabavna, puno se kreće i često putuje. Okretna je, vitka, živahna i neuhvatljiva. Lepih je manira, ali je nestalna. Nije rođena za domaćicu, jer više voli knjige od sudopere. To je žena koja traži aktivan društveni život. Ona u partneru traži osobine brata. Nestalna je, šarmantna i bezbrižna. Ona je manekenka, književnica, professor jezika, novinar, voditeljka, prevodilac, učiteljica ili vaspitačica.

RETROGRADNA VENERA U BLIZANCIMA: Ona se priklanja idejama drugih. Važno joj je da zna šta drugi osećaju prema njoj. Često menja simpatije i antipatije. Ljubav je više zasnovana u mislima nego na ličnim emocijama: Ona se priklanja idejama drugih. Važno joj je da zna šta drugi osećaju prema njoj. Često menja simpatije i antipatije. Ljubav je više u mislima.

MUŠKARAC SA VENERA U BLIZANCIMA je površan u ljubavi i upušta se u paralelne veze. Lako ulazi u veze i menja partnerke. Nevino flertuje, teže se vezuje za nekoga. Pre traži inteligentnu ženu koja je duhovita i zabavna će i sa kojom može da razgovara nego privlačnu ženu. Komunikacija može biti osnov veze. Voli vitke devojke sa uskim strukom, mlađe i pametne žene. Razumom kontrolišu emocije. Ne voli da ga žena sputava i ispituje gde je bio i šta je radio, što se nije javio i sl. Vetropir je, u ljubavi je nepouzdan. Ljubav je više na riječima nego u srcu. Zavodi svakom reči, slatkorječiv, ne predaje se potpuno, osećanja mu se brzo menjaju. Dok vam se smeška analizira vas da uvidi vaše slabe tačke. Budite sigurni da će vas dobro proceniti.Teško ga je zadržati, jer ga je teško zainteresovati i održati mu pažnju. Nije diskretan kad su njegove ljubavi u pitanju. Voli da putuje.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENERA U BLIZANCIMA?: Budi ljubazna, zabavna, flertuj s njim i uspostavi dobru komunikaciju. Pokaži mu da nisi samo lepa lutkica, već da imaš nešto i u glavi. Nemoj se „zalepiti“ za njega, jer će imati osećaj da se guši i pobećiće pre nego što shvati da si dovoljno inteligentna da ga pratiš na mentalnom nivou. Budi vesela, pričaj o književnosti i šali se. Pišite mu poruke ili ga zovite telefonom, njegova je ljubav mentalna . Obucite nešto usko i istknite struk, ali to nije obavezno on se ionako „pali“ na vaš mozak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD