Astrofon21

Venera u Blizancima, Mars u Vodoliji-Ovo dvoje ljubavnika više pričaju o seksu nego što ga imaju!

Okupirani smo svetskim dešavanjima. Astrološki – Velikim konjukcijama, koje se dešavaju ove godine, intenzivno, duboko transformišući društvo. I odnose. Najvažniji odnosi , oni između emotivnih partnera, možda su sad u drugom planu. Bili smo okupirani egzistencijalnim izazovima. Dve planete koje se odnose na muško ženske emotivno – seksualne odnose, ove sedmice menjaju svoje položaje na nebu. Venera iz hedonističkog Bikovskog znaka ulazi u vazdušni, intelektualni znak Blizanaca  , a Mars, koji izlazi iz znaka Jarca a ulazi u znak Vodoije i naredna dva dana biće u egzaktnoj konjukciji ( spojen ) sa Saturnom, koji je takodje nedavno promenio znak i stoji na nultom stepenu Vodolije. Pisala sam pre dve godine o ovoj postavci Marsa –pročitaj ovde, ali ono što je interesantno je da se stanje na nebu menja, jer u ovoj sedmici će tri planete iz zemljanih znakova preći u vazdušne pa i Venera, dakle, o kojoj će više biti reči u ovom tekstu.

Iako su ovo dve planete koje su nam bliske ( spadaju u relativno brze planete) i koje su zapravo najbliže planeti Zemlji ( okružuju našu panetu sa jedne i druge strane!) njihova planetarna promena takodje utiče na kolektivnu energiju, iako više utiče na odnose medju ljubavnicima. Mars i Venera, prototipi ljubavnih odnosa, menjaju svoj fokus interesovanja od sutra i to najviše ka intelektualnom delu veze, idejama i planovima, pa ako se zna da su vazdušni znaci najmanje emotivni, možemo reći da će se ovi večiti ljubavnici biti u razgovorima kako na intelektualnom planu zadovoljiti ovim režimom u kojem smo, odnose, potrebe i situacije u kojima smo svi u jednom trenutku zatečeni.

Mnogo planeta u zemljanim znacima ( u jednom trenutku na nebu ih je bilo i sedam od ukupno deset!) donelo nam je fokus na fizički deo, opstanak, hranu i materiju. Sad se polako situacija menja, kako rekoh ulazimo u vazušni element, pa će promena znakova u kojem su, pokrenuti snalažljivost, inelekt, inicijative, pisanje, razgovor, dogovore, komunikaciju i udruživanje, za sada samo preko interneta, ali organizovanije će biti sve ono što nam u prvom trenutku nije bilo potrebno – online radionice, vežbanje i sve ostalo što će nam sada zatrebati.

Mars večeras menja znak, ali ide u spoj sa Saturnom, pa ove dve planete, koje nikako ne donose dobre vesti kad su zajedno, ali sad u intelektualnom znaku, mogu da nam donesu osvešćenje situacije, razmišljanje o njoj, kao i kakve izlaze imamo iz nje, vezano za posao, rad, vežbanje, treninge i druge aktivnosti, kojiim vlada planeta akcije Mars.

Venera će krenuti iz znaka Blizanaca  svoj dugi put kroz ovaj znak, jer će je njen retrogradni hod uhvatiti u ovom muškom znaku. Interesantno je reći da će ove dve planete i Mars i Venera biti ove godine retrogradne, te prva koju ulazi u hod unazad jeste upravo ženska planeta  budiće sve duhove prošlosti, ali i nove ljubavi koje su nove u ovom životu, a velike i stare iz prošog života.

Moramo znati da Venera ne voli baš da se nadje u ovom muškom dvojnom znaku. Ona nije baš za intelektualne radnje sazdana. Srce i mozak ne rade skladno, nisu u paru, pa simbolika njenog tako neobično dugog bivstvovanja u Blizancima može da se ostvari kroz pisanje ( ljubavnih romana, tekstova na ovu temu), komunikaciju i razgovore sa emotivnim partnerom, savete koje će pre deliti i tražiti, nego se ljubiti i milovati. Čak ovaj Mars i nije baš zagrejan za veze, niti ga interesuje da bude u odnosu, on najpre voli slobodu, pa će biti više virutelnih, internet veza, sve će zavisiti od intelektualne igre i maštovitosti ove Venere a i Marsa, nego od konkretnih i realnih odnosa. Ovo dvoje ljubavnika više pričaju o seksu nego što ga imaju, više dele tekstove i šalju poruke koje ne mogu da ostvare i konkretizuju. Venera u Blizancima je mlada, neiskusna, nestalna, baš kao i Mars u Vodoliji. Oboje nisu raspoloženi za lojalnost i vezanje, ali moguće i da ne znaju biti konkretni i ozbiljni. Ako ste za igre, onda napred, ali ako očekujete neke konkretne poteze vaših emotivnih partnera neće ih biti, sve će ostati na papiru, na rečima i obećanjima. Ukoliko ste u dužoj vezi, braku i ozbljnom odnosu, biće dogovora o narednim koracima, šta dalje oko novca, kućnog budžeta, biće zajedničkih saveta i ideja kako pomoći jedno drugom da se prevaziđe ovo stanje. Biće priče oko dece, veći fokus na deci nego na odnosu. Ove dve planete će ipak praviti dobar odnos medju sobom sve vreme, što znači da oboma odgovara ovakvo stanje, iako neće egzaktno napraviti trigonski odnos među sobom, jer Venera usporava svoj hod, i kreće unazad. Možda će se umoriti, od trke za ovim vetropirastim Marsom, koji može biti nepouzdan, koji obećava ali ne ispunjava, a moramo ga razumeti, jer nosi u sebi i Urana koji je u padu ( Uran vlada znakom Vodolije ali je sad loše postavljen po sebe, pa Mars, koji ulazi u Vodoliju nosi u sebi i ovog Urana!), pa se ona vraća na neke stare priče, tajne odnose ili neki intelektualni rad, koji joj više prija. Mars, kad ona bude prešla u retrogradni hod sredinom aprila, ulazi u vodeni znak Riba, pa od tada kreće mnogo dublja i nesvesnija čišćenja odnosa ali i nestanke i prekide jednog od njih. Od tada možemo realnije sagledati posledice onoga u čemu smo se našli – izolacije. Ništa nije gotovo dok ne bude gotovo –a to je kraj godine, kad Mars bude izašao iz svoje retrogradnosti  kad napokon Venera i Mars prave zemljani trigon ( onaj koji donosi materijalizaciju i ozbiljnost odnosa). Ovo nije godina za velike ljubavne priče, nego pre za skidanje maski, za raščišćavanje sa duhovima prošlosti, sa sumnjama i teškim emocijama koje se moguće nose iz prijašnjih veza.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM