Astrofon21

Venera u Blizancima donosi pojačanu komunikaciju među ljudima….Svi su šarmantni, otvoreni, raspoloženi za priču i druženje!

Venera u Blizancima donosi pojačanu komunikaciju među ljudima. Blizanaca simbolizuje telefone, računare i sva sredstva komunikacije. Venera u Blizancima donosi na lak, jednostavan i spontan način uspostavljanje kontaktata sa drugim ljudima. Svi su šarmantni, otvoreni, raspoloženi za priču i druženje. Donosi zanimljive i prijatne razgovore sa suprotnim polom, dolaze poruke od nepoznatih osoba koje žele da uspostave komunikaciju, bićete u neprestanom kontaktu sa voljenom osobom i preko nje bićete uvek obavešteni o svemu što se dešava u vašem okruženju. Retrogradni hod Venere odražava se na ljubavnu i na finansijsku sferu života. Naglašena je opasnost od javljanja emotivne nesigurnosti na polju ljubavi usled nedovoljnog razumevanja, nedovoljne tolerancije kao i usled ostavljanja utiska postojanja želje za indiferentnijim ponašanjem kada je u pitanju razmena nežnosti i emocija u ljubavnoj vezi ili u braku. Izvesno je javljanje disharmonije u ljubavnom odnosu za one koji su u ljubavnoj vezi ili u braku. Za usamljene ovo može biti period neispunjenih želja i očekivanja na polju ljubavi. Naročito je poželjno biti na oprezu kada je u pitanju planiranje braka jer se period retrogradne Venere smatra nepovoljnim kada je u pitanju planiranje takvih važnih životnih događaja. Ukoliko je u trenutku Vašeg rođenja na nebu bilo retrogradno kretanje Venere to daje snažne indicije da ćete tokom života biti oprezniji i rezervisaniji kada je u pitanju želja za dubljim vezivanjem u ljubavi. To, međutim, ne znači da zasigurno nećete imati sreće u ljubavi, već znači da ovakva Venera može usporavati proces ostvarenja srećnog braka i možete da ulažete mnogo više energije i truda nego što je to obično potrebno kako bi Vam se ostvarile želje u ljubavi. Na polju finansija tokom trajanja perioda retrogradnosti Venere oslabljen je oprez prilikom raspolaganja novcem. Ovaj period se smatra naročito opasnim kada je u pitanju zaduživanje odnosno uzimanje pozajmica, trgovina nekretninama, investiranje novca ulaganje novca prilikom započinjanja nekog posla jer daje neadekvatne procene i neumereno i neoprezno raspolaganja novcem. Period nije povoljan za kupovinu vrednijih i skupocenijih stvari.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK