Astrofon21

VENERA U BIKU-prilagodite svoja očekivanja,ali budite otvoreni, jasni i realni….

Nasmeja me lepo optisimistična gomila gluposti kojom zasipa veeelika većina “ast….” od jutros kako je Venera ušla u zodijački znak Bika i kako je pred nama mesec užitka i ljubavi. Da najavim, mili moji, da se ne opuštate nikako.
Iako je Venera u tranzitu kroz znak Ovna NATALNO slaba, ona je imala sjajnu podršku dispozitora u direktnom hodu i trigon SATURNA, pa je čak ni kvadrat sa Plutonom nije uspeo omesti da napravi te dugo i pažljivo planirane odvažne korake i preduzme akciju.
Od naizgled blagih turbulencija, novih spoznaja strahovi izlaze na površinu, sledi povlačenje i iščekivanje… neverica… taj slabašni trigončić sa Rx Jupiterom (koji će, eto srećica majušna, tokom Maja i da se okrene u direktan hod), koji je avaj i dalje u Devičici tj. u izgonu jedva da ćete na par dana imati privid da je nebo malko vedrije.
Trigon sa Rx Plutonom može da nagradi samo tipove sa snažno postavljenim ličnim Plutonom i pod uslovom da su već uveliko napravili ozbiljne korake u realizaciji projekata.
Ah da, već znate… dobar deo Maja Venera će aplicirati i vrzmati se oko Rx Merkura, pa uljuljkani u samozavaravanje ne uočavate jasne obrise svima očiglednog.
I pritom je do 14.05. u inkonjunkciji sa Rx Marsom i Rx Saturnom – prilagodite svoja očekivanja,ali budite otvoreni, jasni i realni, BUDNO pratite dogadjaje i tri puta premerite pre nego što IZGOVORITE.

Da je često tokom tranzita Venere kroz zodijački znak Bika snažno iščekivanje i potreba za prepuštanjem užicima ogromna – DA.
Da ćete se nakon toga mislima vraćati na Majske dogadjaje sa nevericom primišljajući kako to da baš ništa nije uspešno okončano.
Suzdržite se od veeeelikih očekivanja, rashoda, ulaganja. Suzdržite se od idealizovanja, od zaletanja i “lako ćemo” koncepta.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM