VENERA U BIKU-Ona voli muziku i umetnost… Često ima lep i dubok glas i lepo peva….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

VENERA U BIKU je žena hedonista, koja uživa u hrani, piću I zadovoljstvima. Ona daje prednost kvalitetu nad kvantitetom. Jako su joj važne materijalne stvari. Ceni luksuz i lepe stvari, a voli prirodu .To je lepa žena sa oblinama, velikih očiju, senzualnih usana i kovrdžave kose. Emotivna je, zavodljiva, stabilna i postojana. Voli slatkiše pa se lako ugoji. Traži imućnog partnera. Putena je, senzualna i ima lični magnetizam. Ona voli muziku i umetnost. Često ima lep i dubok glas i lepo peva. Nosi lep nakit i kvalitetnu odeću. Ona veruje u ljubav. Kad voli daje se u potpunosti. Svesna svoje vrednosti. Ona je umiljata i slatka, ne može joj niko odoleti. Kuvanje joj ide od ruke, ali je pomalo lenja. Ona se bavi ekonomijom, radi u banci, umetnica je, pevačica ili radi u cvećari i prodavnici.

RETROGRADNA VENERA U BIKU ima neutaživu potrebu za ljubavlju, pa ma koliko bila voljena osjeća da nije dovoljno. U mladosti je stidljiva, a u starosti je povučena u sebe. život provede verujući u nepostojeće i neostvarive veze. Očekivanja od suprotnog pola su nerealna. Želi privući druge, ali ih se istovremeno plaši. Ako je loše aspektovana materijalista je.

MUŠKARAC SA VENEROM U BIKU je čulan i dobar ljubavnik. Teži stabilnoj vezi, a seks mu je veoma važan. Osećaje izražava fizički: dodirom i poljupcima, a ljubav ne izjavljuje već je pokazuje poklonima. Važan mu je fizički izgled žene i ona mora biti lepa. Ljubomoran je i posesivan u ljubavi. Postojanih je osjećanja. Više voli da privuče nego da „juri“ potencijalnog partnera. Privlače ga lepe i doterane žene.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U BIKU? Lepo se doterajte, naglasite usne da deluju senzualno i istaknite oči. Obucite kvalitetnu odeću i stavite lep nakit. Kosu ukovrdžajte i pustite je da slobodno pada. Ne izigravajte nezavisnu ženu, jer je on patrijarkhalan i konzervativan. Ponašajte se pasivno i budite umiljati. Sastanak je najbolje dogovoriti u restoranu, jer ga je uz hranu i piće najlakše osvojiti. Pričajte o umetnosti, muzici i ekonomiji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD