Venera trigon Saturn-Hormoni će podivljati sa energijom konjukcije!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Opet Saturn ali sada u trigonu sa Venerom u Ovnu. Moždaće biti manje volje i energije (Sunce kvadrat Saturn), ali zato ljubavi neće faliti. I to ne bilo koje ljubavi (Venera) već one odgovorne (Saturn), a sve ovo u vatrenim znacima Ovan i Strelac…tako da ni strasti neće faliti. Ineče u oba dana i ponedeljak i utorak i dalje ćemo imati jaku konjuciju Venere i Marsa. U ponedeljak Venera na 2* i Mars na 2* Ovna, Utorak Mars na 3* Ovna, Venera na 2*!!! Zapravo ovu konjukciju imaćemo tokom cele nedelje. U Nedelju Venera na 10* Mars na 7* Ovna…dakle dozvoljen orbis delovanja i dalje vrlo jaka energija!!!
Konjukcija Venere i Marsa i trigon Venere i Saturna mogu zajedno mnogo. Hormoni će podivljati sa energijom konjukcije, Saturn je tu da ih malo umiri. Nije sve u ljubavi i sexu , ima nešto i u novcu, materijalnim prilikama…Sa ovim aspektima finansije nešto bolje i stabilnije. Stabilniji i ostali odnosi ,ne samo ljubavni..Sa ovim aspektom više odgovornosti, realnosti, ali i rezervisanosti. Ovde je izražen i osećaj odanosti. Ovo je dobro vreme za druženje sa starijim ljudima, sa „starim“ prijateljima, starim ljubavima. Dobro je za jačanje postojeće emotivne veze, ako je bilo nekih problema ovo je vreme da veza postane stabilnija, mada sa ovim aspektom osećanja se pokazuju vrlo uzdržano i umereno. Možda vam se javi stara ljubav, ili vam se nešto učini kao „već viđeno“, mogu vam se dopadati starije osobe ili vam se mogu udvarati starije osobe, ili neko gde postoji evidentna razlika u godinama, materijalnom statusu i sl. Veze započete u vreme ovog tranzita imaju mogućnost trajanja. Ovde se vreme troši kvalitetno na stara prijateljstva, u društvu starijih i iskusnijih ljudi. Tranzit je pogodan za stabilne finansijske transakcije, štednju. Na delu su smisao za realnost, osećanje odgovornosti prema nekome, odanost, trezvenost i da ponovim vernost…
*Venera će biti u trigonu sa Saturnom sledeće godine 18.Aprila 2016….tada će Venera biti na 15* Ovna Saturn će biti retrogradan na 15* Strleca!!! Zanimljivo je da će tada Venera i Mars biti prilično daleko i da će Mars tada biti u Strelcu i u konjukciji sa Saturnom!!! Ovaj podatak je zbog onih koji uče i proučavaju astrologiju!!! Ali i za sve ostale da ako zapamte ovaj sadašnji period da ga mogu uporediti sa periodom u Aprilu sledeće godine!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD