Astrofon21

Venera trigon Pluton-Opustite se i uživajte u životu!

Ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 18° do 22° stepeni Bika, Device ili Jarca, a posebno ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Vaga ili Škorpion energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.
Svi aspekti koje čine Venera i Pluton slave se po svom intenzitetu. Pod ovim tranzitom odnosi su izuzetno obojeni strastima, ponekad čak i opsesivni. Ipak sa energijom trigona je mnogo lakše raditi nego sa konjunkcijom, kvadratom ili opozicijom. Tokom ovog tranzita uočavate da su emocije intenzivnije nego obično, i u skladu sa tim i odnosi su siloviti, posebno vaša reakcija na njih. Uprkos osećaju da je kontrola uvek iznova briga Venera/Pluton aspekt jedan od najizraženijih izraza je fizička želja. Obzirom da Venera vlada i novcem (kao prirodni vladar II kuće) sada je odličan period za preduzimanje akcije u oblasti finansija. Ukoliko sada ispravno usmerite svoje napore u narednim mesecima novac će prilivati poput nabujale reke.

Na unutrašnjem nivou trigon Venere i Plutona možemo iskoristiti za usmeren rad u oblasti odnosa. Ukoliko prolazite kroz frustrirajuću fazu ili možda uočavate probleme u radnom okruženju, upravo ovaj tranzit može pomoći da uočite uzročnike problema. Često su naše teškoće u odnosima jednostavno nerešena pitanja koja se iznova ponavljaju, do tačke u kojoj pronalazimo definitivni način da se tranformišemo i prevazidjemo ih. Obzirom da Pluton vlada skrivenim transformacijama rad na unutrašnjim procesima se preporučuje u ovim danima.
Intenzivne emocije, izuzetna privlačnost, intenzivan seksualni život, poseban umetnički nalet inspiracije, fanatična privrženost. Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana stičete duboku spoznaju o postupcima prema ljudima, posebno o načinu na koji postupate prema partneru. Dočekujete ljude na krajnje prijateljski i pozitivan način. Čini se da ne morate više da se borite za ranije osmišljene ciljeve, i ovaj utisak će vas osloboditi pritiska. Dobijate poklon na koji ste strpljivo čekali. Opustite se i uživajte u životu jer ovaj tranzit omogućava razvoj dubljih osećanja o pripadnosti zajednici.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM