Astrofon21

Venera sekstil Pluton-ostanite čvrsto na zemlji jer iluzije o savršenoj ljubavi ili idealnoj emotivnoj vezi brzo vode ka gorkom razočarenju!

Ukoliko ima planeta u sektoru od 21° do 25° Bika, Raka, Device, Škorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko je Bik, Vaga ili Škorpion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas lično.

Generalno, i bez obzira na vaš Sunčev znak i podznak, obratite pažnju na natalne kuće koje su u znacima Bika, Vage, Škorpiona i Jarca, jer će upravo te životne oblasti biti aktivirane

Svi aspekti Venere i Plutona su izuzetno intenzivni, ipak sekstil za nijansu ublažava ovaj intenzitet i pruža nam priliku da koristimo aktuelne energije na krajnje produktivan način i maksimalno ih iskoristimo. Do Ponedeljka ćete uočavati da su vaša osećanja izuzetno snažna i duboka i graniče se sa opsesivnim. Obzirom da je Pluton povezan sa kolektivnom idejom preživljavanja, a Venera sa žudnjom da budemo u kontaktu sa drugima, suočavaćemo se sa realnom potrebom za odnosima, potvrdjujući da su oni deo života svakog pojedinca.

Na nivou transformativne astrologije ovo je savršen period za analizu samoporažavajućeg ponašanja, i na posledice po odnose koje imate sa bliskim ljudima iz bliskog okruženja. Ukoliko strepite od toga da ćete biti povredjeni u ljubavnoj vezi ovo će vas sprečavati da se prepustite zaljubljivanju, ili ukoliko se bojite obavezivanja da li vas ovaj strah sprečava u želji da ostvarite odnos koji je više od površne seksualne priče i koji ima dublji smisao? Kakve god da su teme u vašim odnosima (a svi ih imamo) razumevanje ličnih manevrisaanj i navigacije ovim vodama su imperativi, i upravo uz ovu spoznaju možete izvući maksimum iz sekstila Venere i Plutona, jer upravo sekstil daje šansu da se oslobodimo ovih beskorisnih obrazaca ponašanja. Ukoliko započinjete emotivnu vezu pod ovim aspektom činiće se da je ona neminovna, da ste pod snažnim uplivom sudbine. Ipak ostanite čvrsto na zemlji jer iluzije o savršenoj ljubavi ili idealnoj emotivnoj vezi brzo vode ka gorkom razočarenju i okončanjima uz kajanje.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM