Astrofon21

Venera ne priznaje norme…Ljubav je po svojoj prirodi izvan moralnih pravila…..

Mitološka Venera bila je poznata po prepuštanju osećanjima. Odlukom glavnog boga Jupitera postala je supruga Vulkana, vrednog zanatlije i najružnijeg od svih bogova. Tu apsurdnu situaciju (najlepša boginja i najružniji bog) Venera je rešavala brojnim vanbračnim vezama ne praveći pri tome veliku razliku između bogova i ljudi. Kad bi nekoga poželela, ova najpoželjnija boginja nije priznavala nikakva društvena ograničenja, već bi se ubrzo našla s njim u strastvenom zagrljaju.

Baš kao i u mitologiji, tako i u astrologiji, Venera ne priznaje nikakve društvene norme ponašanja. Ljubav je po svojoj prirodi izvan moralnih pravila, pa zbog toga često predstavlja velik izazov za bilo kakav oblik društvene kontrole. Venera umesto etičkih normi znatno više priznaje one estetske. Zbog toga se povezuje s umetničkim izražavanjem i kreativnim talentima koje posedujemo. Pri tome se Venerina kreativnost izražava na način koji je karakterističan za određeni znak u Zodijaku. Uopšteno gledano, vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strelac) donose dramatično i nadasve upečatljivo iskazivanje kreativnosti. Umetnost tu postaje potraga za slobodom i metodom ostvarivanja prava uobličavanja svog života. Zemljani znakovi (Bik, Devica, Jarac) oslobađaju kreativnost preko direktnog kontakta s materijom.

Vajarstvo je idealno za ispunjavanje te potrebe. Venera u tim znakovima simbolizuje konkretnu i nadasve realističnu umetnost. Za razliku od zemljanih znakova, onim vazdušnim (Blizanci, Vaga, Vodolija) kreativno izražavanje povezuje se sa realizacijom određenih u umu stvorenih ideja. Često ih to dovodi do praktikovanja apstraktne ili konceptualne umetnosti. Venera u vazdušnim znakovima simbolizuje kreativnost kao oblik komuniciranja s okolinom. Vodeni znakovi (Rak, Škorpion, Ribe) u astrologiji predstavljaju snagu emocija. Venera u njima potencira vrlo ličan stil izražavanja koji nas dovodi u kontakt s nematerijalnim astralnim svetovima. Dela koja nastaju često pripadaju nadrealističkim pravcima umetnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK