Venera, Mesec i Saturn u znaku Strelca u kvadratima ka Neptunu, očekujte razočaranja!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera, Mesec i Saturn u znaku Strelca u kvadratima ka Neptunu, očekujte razočaranja, nezadovoljstvo, usamljenost, nesigurnost, potrebu da pobegnete iz stvarnosti. Javlja se ili ekstremno nezadovoljstvo ili preterani optimizam. Pokušaj nalaženja ravnoteže rezultira gubitkom energije i pasivnošću.

Mogu se javiti i zdravstveni problemi, kao što su problemi sa kožom, bubrezima, bolovi u mišićima i slično. Nakon Mladog Meseca u Škorpiji gde smo imali ekstremno jaku i tešku energiju sada prelazimo na konjunkciju sa teškim malefikom, Saturnom. Znak Strelca u ovim slučajevima može doneti pasivnost, bežanje od sukoba, pasivno-agresivno ponašanje, previše truda da se situacije prikažu boljima nego što jesu. No, kvadrat sa Neptunom donosi otkrivanje istine koliko god ona bolna bila.

Moguće da ono što smo samo intuitivno naslućivali kroz Mladi Mesec sada smo otvoreno priznali sebi, bilo da je lično nezadovoljstvo ili prosto ranjivost. Mars, naš ego je takođe u kvadratu sa Uranom, pa prosto čeka sa kim će ući u sukob i kako je Jarac u pitanju, ti sukobi su uvek zbog ličnog interesa ili narušavanja nečijeg socijalnog statusa. To je pokušaj ega da izgradi ugled na gordosti, kontroli i disciplini. Na unutrašnjem planu je međutim drugačije, jer je pod vatrenim znakom Strelca i promenljivog modaliteta teško održati kontrolu i nepristrasnost.

Dodir Meseca sa Saturnom redovno donosi melanholiju i otuđenost, nedostatak ljubavi i često preteranu potrebu da se uspostavi kontrola nad emocijama. Kako je konjunkcija Saturna i Meseca veoma jaka, jer se Mesec kreće ka Saturnu ka egzaktnom aspektu, razlog više da tenzije rastu tokom dana. Mesec će napraviti i aspekt sa Uranom pa se mogu dešavati razne emotivne eksplozije, koje mogu biti i isceljujuće.

Sa druge strane dodir Venere sa Saturnom, donosi nedostatak uživanja, nemogućnost da se povežemo sa drugima, da osetimo bliskost i toplotu, pogotovo u partnerskim odnosima. Ovaj aspekt donosi Veneri preteranu nezavisnost i seksualnu nezainteresovanost. Ona želi da bude voljena, ali ne zna na koji način to želi, s obzirom da nije sigurna u ljubav i najviše u svoj ženski princip.

Ovo će se manifestovati i na muškarce i na žene, jer i jedni i drugi imaju taj princip u sebi. Možda bude teže muškarcima, s obirom da se žene lakše uključuju u Mesečev mod i lakše prepoznaju nezadovoljstvo. Potrebno je izbegavati svaki vid donošenja odluka u toku sukoba, ili izbegavati sukobe, ili odluke. Na ove aspekte neka obrate pažnju Strelčevi, Blizanci, Ribe i Device.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD