Astrofon21

Venera kvadrat Uran-Postoji potreba da se uradi nešto novo!

Venera ulazi u egzaktni kvadrat sa Uranom i kako je to aspekt tenzije, daće konflikte u emotivnim odnosima. Ni odnosi sa prijateljima neće biti zadovoljavajući. Radi se o tome da je Uran poprilično nestalne i buntovne prirode, ne priznaje ništa uređeno, standardno, ne priznaje pravila. Sa druge strane, Veneri je bitno da se poveže sa ljudima, da bude voljena, prihvaćena i u harmoniji sa okruženjem.

Kvadrat ove dve prirode doneće sukob interesa obe planete, to će se manifestovati kroz emotivne inhibicije, agresivnost, preterivanje, preveliku potrebu za slobodom, nemanje razumevanja za tuđe potrebe, nagle odluke vezane za posao, ideje, ljubav, kao i nesigurnost vezanu za posledice tih odluka.

Postoji potreba da se uradi nešto novo, da se makar na trenutak izmeni ustaljeni obrazac ponašanja, ali se to radi na grub, nezainteresovan i socijalno neprihvatljiv način. Venera je u ovom aspektu hladna, ne interesuju je drugi ljudi, ali joj dodir Urana daje šarmantnost, harizmu i magnetizam.

S obzirom na znakove koji su u kvadratu, Ovna i Jarca, konflikti se mogu ticati novca, posla, organizacije, pogotovo strukture i discipline. Partneri se ne ponašaju onako kako bismo hteli pa ćemo u dodiru Urana donositi odluke u pravcu ispravljanja tih ponašanja. Imamo želju da budemo voljeni, ali nemamo strpljenja. Ovde Venera postaje nervozna, pasivna, neorganizovana, dok Uran postaje ekscentričan, opasan i prevrtljiv. U ovom aspektu pravila se nameću, ali se ne prihvataju.

Ovo je aspekt jake i nezavisne žene, malo tvrdoglave, ali poslovne, žene sa vizijom i energijom koju ne ume najbolje da ispolji. Iako je kvadrat u pitanju, ovo je aspekt umetnosti i inovacija, ali osoba sa ovim aspektom nikada neće biti u potpunosti zadovoljna svojim idejama i kreacijama, uvek će tražiti nešto novo i nešto drugačije, jer čim postane poznato i ustaljeno počinje da je nervira. Dakle, ovih dana razbijamo rutinu na svim poljima…

Isti aspekt u natalnoj karti, kvadrat Venere u Jarcu i Urana u Ovnu imao je velikan Elvis Prisli. Mnogo je priča na temu njegovog ljubavnog života, počev od toga da je imao ekstremno blisku vezu sa majkom, do toga da je imao strah od seksualnog odnosa, jer se bojao seksualno prenosivih bolesti.

Venera u znaku Jarca je pod uticajem Saturna, a što često daje ograničenja u ljubavi, bilo da je to strah od vezivanja ili zadovoljstva. Sa druge strane isti aspekt mu je dao harizmu, umetnički talenat i veoma originalan spoljašnji izgled i energiju, dokaz za to je i Venera, kao dispozitor njegove životne energije, Mars u znaku Vage.

Originalnost i neponovljivost njegovog izgleda, ponašanja, ličnosti i performansa postale su simbol jednog vremena i muzičke epohe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK