Astrofon21

Venera kvadrat Uran-Biće neophodno malo strpljenja dok se suočavate sa duboko ukorenjenim obrascima u odnosima!

Tranzitni kvadrat Venere i Urana može doneti izazove za sve dugoročne odnose, usmeravajući ih kroz ambijente novonastalih potreba i iskustava. Pojačana je potreba za slobodom, a uzbudjenja mogu biti izazov za vaše strpljenje prema bliskima i voljenima. Ukoliko ste se prethodnih dana dosadjivali danas su mogući naleti besa ili drugog destruktivnog ponašanja.
Stabilne emotivne veze se neće suočavati sa dramatičnim situacijama, posebno ukoliko su oba partnera otvorenog uma, ali zahtevni i konzervativni partneri će se suočiti sa suprotstavljanjem.
Ukoliko niste u vezi danas vam delovati privlačno ekscentrični ljudi, posebno oni koju su povezani sa drugim kulturama. Oprez tokom kupovine, izvesno je da ćete biti skloni impulsivnoj nabavci nepotrebnih stvari.

SABIJSKI SIMBOLI

URAN 2° BIKA
Dupli krst : dve linije paralelne jedna drugoj, kako vertikalno tako i horizontalno. Žena bere grožđe, kojim je napunila mnoge korpe.

VENERA 2° VODOLIJE
Čovek zavijene glave se oslanja na štap. Ratnik u sjajnom oklopu sa isukanim mačem, juri urođenike.

VENERA 2° VODOLIJE KVADRAT URAN 2° BIKA može biti izuzetno problematičan jer iznosi već neko vreme prisutnu ambivalentnost (def. istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, težnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj današnji kvadrat će aktivirati upravo aktuelne teme u postojećem odnosu kojima niste zadovoljni.

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Vage ili Vodolije, a posebno ukoliko je to vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike kardinalne grupe znakova aktivne I dekade, tj sve koji u ličnom horoskopu imaju lične planete ili značajne astrološke tačke oko 2° zodijačkih znakova BIK, Lav, ŠKORPION, VODOLIJA.
Tranzit je nešto povoljniji ukoliko za Vas ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 2° VAZDUŠNIH (Blizanci, Vaga) ili ZEMLJANIH (Devica ili Jarac).

Činjenica je da kvalitetni odnosi zahtevaju dosta truda i ulaganja. Bez obzira na rasu, pol, seksualnu orijentaciju ili društvenu poziciju, tokovi odnosa zbunjuju svakog od nas, a sposobnost održavanja i negovanja odnosa zahteva sve više veština i energije tokom narednih 10 godina.

Kvadrat Venere u Vodoliji sa Uranom u znaku Bika može biti izuzetno problematičan jer iznosi postojeću ambivalentnost (def. istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, težnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj današnji kvadrat aktivirati upravo aktuelne teme u postojećem odnosu kojima niste zadovoljni. Ukoliko se oslonite na jednu stranu aspekta (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u vazdušnim znacima verovatno ćete aspekt doživeti sa ugla Venere u zodijačkom znaku Vodolije), možete nesvesno pokušavati da izgradite strukture koje će distanciranjem i emotivnom hladnoćom terati partnera što dalje od vas. Ukoliko se oslonite na drugu stranu danas aktuelnog kvadrata (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u zemljanim znacima oslonićete se na Urana u Biku), vaša potreba za slobodom i nezavisnošću vas može voditi ka nesvesnim obrascima kojima ćete kod partnera pobuditi osećaj lične nesigurnosti.
U svakom slučaju danas su skoro sasvim izvesni konflikti, rasprave i odmeravanje snaga u svakom postojećem odnosu.

Svaki put kada je aktivan aspekt Venere i Urana potrebno je da se okrenemo sebi, i nepristrasno osmotrimo kvalitet odnosa. Često su nesvesno lične teme i ambivalentan stav upravo ključne i aktiviraju problem u odnosima koji su zapali u rutinu i u kojima nedostaje uzbudjenja. Umesto da se oslonite na potrebu za uzbudjenjima i ispoljite je kroz konflikt koji za posledicu ima frustracije i nemir, pronadjite način da unesete malo uzbudjenja na kreativniji i konstruktivniji način. Biće neophodno malo strpljenja dok se suočavate sa duboko ukorenjenim obrascima u odnosima, a kvadrat Venere i Urana će preispitati vašu sposobnost da stvarate kompromis i budete fleksibini. U pozitivnom kontekstu ovo je sjajan dan za nova iskustva.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK