Astrofon21

Venera kvadrat Pluton-promena imidža, potom nešto stimulativno i onda talas svežeg dinamizma….

U ovom periodu mogli bi da progovorite o nečemu što dugo nosite u sebi. Možda vi ili vaš partner osećate da vaša veza ne dozvoljava individualni razvoj, a moguće su i ljubomornih scena koje će poslužiti da budete još svesniji vaših osećanja. Postoji opasnost da zbog želje za harmonjom ulazite u nepoželjan kompromis, ali bi ludost takvog rizičnog poduhvata ubrzo biti evidentna. Problemi koje ljudi imaju u odnosima mogu se rešiti staloženošću – budite iskreni i pošteni, prihvatite da svaki pojedinac ima svoj sopstveni koncept ljubavi i partnerstva, oslobodite. Takodje budite obazrivi sa novim kontaktima, potrudite se da kontrolišete strasti i instinkte, jer u ovom periodu doživljavate vrlo intenzivna osećanja koja mogu da pokrenu nešto više.

Intenzivan kvadrat Venere i Plutona može biti odlična prilika za oslobadjanje starih obrazaca ponašanja, i kreiranje sasvim novih. Kreativni tipovi će interval nositi intenzivnije posebno ukoliko su aktivni segmenti od 16° do 20° stepena Ovna, Raka, Vage i Jarca.
Jake želje i prenaglašene strasti tipične su za ovaj aspekt, a tenzije i manipulacije u društvenim odnosima su veoma naglašene. Ovaj tranzit je takodje povezan sa tugom, emotivnim osećanjima i romantičnim razočaranjima. Često finansijska pitanja dolaze do izražaja.

Pripadnici zodijačkih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac, Bik, Škorpion) su iscrpljeni i neophodna im je dodatna doza sna ili vitaminska bomba kako bi ove dane dočekali spremni da iznesu sa manje napora. Pored toga suočeni su sa duboko potiskivanim nezadovoljstvom koje je sada potrebno da razlože i eliminišu.
Pripadnici ostalih znakova zodijaka (Ribe, Ovan, Strelac, Lav) su raspoloženi za zabavu, pred njima je toliko interesantnih opcija. U iskušenju su da svoj život u potpunosti promene u roku od svega 24 časa, i čemu čekanje i odlaganje? Prvo – promena imidža, potom nešto stimulativno i onda talas svežeg dinamizma. A pred nama je opozicija Venere i Urana…

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM