Astrofon21

Venera kvadrat Neptun-Žudite da najzad kreirate apsolutnu harmoniju u svim odnosima!

Ovo će biti izuzetno emocionalan tranzit za sve kojima je Ascendentalni ili Sunčev znak Bik ili Vaga.
Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 18° do 22° BLIZANACA, Device, Strelca ili RIBA, a posebno ukoliko je Bik, Vaga ili Strelac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas.

Tumačenje svakog tranzita ipak najviše zavisi od položaja Neptuna u vašem natalnom horoskopu i od toga da li vi stojite čvrsto na zemlji sa obe noge. Ako ste po prirodi realistični i umereno podložni Neptunovim tranzitima proživećete ovaj period bez mnogo štete. U suprotnom, a posebno ukoliko je u vašem natalnom horoskopu aktivna osa promenljivih znakova (Blizanci, Devica, Strelac i Ribe) proživljavate period pun konfuznih i razočaravajućih momenata, uzleta i šansi za fantastičan uspeh ali i nagli sunovrat i razočarenje.

Neptun predstavlja čistu nesebičnu ljubav za sve, te ste danas skloni da se prepuštate maštarijama i bićete uvučeni u sled dogadjaja zbog kojih ćete se ubrzo dugo kajati. Ukoliko smatrate da vam je teško da prihvatite realnost to će biti još uočljivije u aktuelnom emotivnom odnosu. Možda ste posebno ranjivi i postajete žrtva sopstvene težnje za prepuštanje zadovoljenjima drugih iako vas to lagano uvodi u ulogu mučenika i žrtve. Žudite da najzad kreirate apsolutnu harmoniju u svim odnosima i čini se da ste ugrabili poslednju životnu priliku, ali to vas navodi i da očekujete da ljudi izražavaju divljenje prema vama. Kako se to ne dogadja na način o kom maštate sledi duboko razočarenje i lagano tonete u stanje apatije. Zavaravate se po pitanju emotivnih tema, ne promišljate glavom već dopuštate da vas srce vodi i ovakav pristup će prouzrokovati brojne teškoće u mesecima koji su pred vama. Voljni ste da se žrtvujete ali će se pokazati da stvari uopšte nisu onakve kakvim vam se predstavljaju stoga se potrudite da ipak ostanete čvrsto na zemlji i zadržite dozu realizma. Izbegavajte nerealistične fantazije i prestanite da igrate u ulozi mučenika. Lažno osećanje ljubavi, loš ukus, nesigurnost, podmitljivost, erotske nastranosti, mentalne patnje, ljubomora. Pojaviće se potreba uskladjivanja ličnih osećanja sa svešću, uz idealizam i odbacivanje sebičnosti. Pod uticajem ovog kvadrata postajete žrtva prevare ili sami popuštate pod iskušjenjem veoma žive imaginacije pa uspevate nakratko da obmanete i druge u vašem okruženju, mada sa najboljim početnim namerama.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM