Astrofon21

Venera kroz znakove Zodijaka-Ljubav je sila koja nas inspiriše i pokreće u životu!

Svi mi sanjamo, maštamo o ljubavi. Ljubav je sila koja nas inspiriše i pokreće u životu. Način na koji volimo ili kako doživljavamo ljubav zavisi od toga u kom znaku nam se nalazi Venera. Znate li u kom znaku se nalazi vaša Venera? Sledi kratak pregled Venere kroz svih dvanaest znakova Zodijaka.

Venera u Ovnu se stalno mora osvajati. Ona mašta o ratniku ljubavi koji će osvojiti njeno srce. Morate biti dostojni ove Venere. Ona hoće da vidi snagu, hrabrost. Izbegavajte laskanje, a romantičnu poeziju koristite samo u posebnim situacijama. Ako se svidite osobi koja ima Veneru u Ovnu budite sigurni da će vam ona prva prići i da će vam direktno reći da joj se dopadate.

Put do Venere u Biku vodi preko stomaka. Ako želite da je očarate izvedite je na ukusnu večeru. Slatkiši, vino, delikatesi i svetlost sveća je nešto čemu ova Venera neće moći da odoli. Hedonizam je ovde naglašen, tako da će bilo koji vid fizičkog uživanja i udobnosti Veneru u Biku oboriti sa nogu. Slobodno joj šapućite na uvo, ali nemojte zaboraviti da poklonite neki komad nakita, npr. ogrlicu.

Venera u Blizancima je večito dete za koju je ljubav igra. Može biti nestalna, ali samo onda kada nema ništa što će joj držati pažnju. Tada odlazi dalje u potragu za novim uzbuđenjima. Da biste je držali čvrsto uz sebe morate zaboraviti na sve norme i pravila ponašanja. Ova Venera traži mentalnu kompatibilnost i, ako to ne možete da pružite, bolje dignite ruke od ove ljubavi.

Venera u Raku traži sigurnost, tako da će od vas tražiti da budete zaštitnički nastrojeni. Daće vam i telo i dušu, samo vodite računa o svojim postupcima i rečima. Lako ćete je povrediti ako kažete ili uradite nešto nepromišljeno. Verovatno vam se neće otvoriti čim joj priđete, ali za to ima jako dobar razlog. Želi da vidi emocije. Traži dubinu u vašoj duši da bi joj se mogla predati.

Venera u Lavu mora imati posebno mesto u vašem životu. Otvoreno će vam staviti do znanja da hoće da joj se divite. Nikako nemojte pokušavati da sa Venerom u Lavu imate odnos koji ćete držati u tajnosti. Ona hoće da sve bude javno, da svi znaju i, što je najvažnije, da bude viđena. Morate laskati i deliti komplimente. Pokloni se podrazumevaju. Ako nemate jaku ličnost, bolje se divite ovoj Veneri sa bezbedne udaljenosti.

Venera u Devici će u početku biti sumnjičava. Neće vam verovati, tako da ćete njeno poverenje prvo morati da zaslužite. Nećete imati izbora nego da izdržite propitivanja i ispitivačke poglede—a lako se može desiti i potcenjivačke. Razlog za takvo ponašanje je u tome što Venera u Devici traži savršenstvo. Naravno da će vas voleti, ali od vas može tražiti nešto nemoguće.

Venera u Vagi živi za odnose. Sve za ljubav makar propao svet je ono što pokreće ovu Veneru. Na vas će gledati kao da ste joj sve u životu. Potpuno će vam se podrediti. Zaboraviće na svoje želje i želeće jedino da vam udovoljava. To će je činiti srećnom, mada ne odistinski. Vaga teži balansu. Pokušavaće da održi ravnotežu između vaših i svojih potreba, ali veći su izgledi da će se vama prikloniti.

Venera u Škorpiji je samo za odabrane. Ona će vas gutati očima i zahtevaće da joj se potpuno predate. Ako samo posumnja da postoji neko drugi, budite spremni na izlive ljubomore. Ako je slučajno prevarite, to vam nikada neće oprostiti, a osveta je neminovna. Ova Venera je satkana od strasti i emocija, od vatre i vode. Veneru u Škorpiji prosto morate voleti do smrti, jer drugačije biti ne može.

Venera u Strelcu je stalno negde na putu, uvek u nekoj životnoj priči koja je jedna velika avantura. Ovde se možete opustiti i zabavljati se, ali se nemojte vezivati. Lepršavo će vam ući u život, ali isto tako lepršavo može i izaći iz njega. Ova Venera veruje u ljubav svim svojim srcem, tako da ako dođe do raskida neće dugo tugovati. Zna ona da je negde čeka bolja i veća ljubav—ipak je Venera u Strelcu večiti optimista.

Venera u Jarcu hoće stabilnost, tako da ljubav doživljava kao nešto veoma ozbiljno. Ona neće da menja partnere, ona hoće jednog jedinog idealno za ceo život. Venera u Jarcu je verna, a sama pomisao na prevaru joj je nepojmljiva. Ako hoćete nekog ko će biti uz vas do samog kraja, bolje od ovog ne možete dobiti. Voli sve što je tradicionalno tako da će biti oduševljena ako joj zapevate pod prozorom, kao nekada što se radilo.

Sa Venerom u Vodoliji budite spremni na sve. Ona je neobuzdana, van svih normi i pravila. Sa njom budite spremni na neočekivano. Osvojiće vas kao grom iz vedra neba, ali vas isto tako brzo može i ostaviti. Ova Venera je zaljubljena u slobodu, tako da nemojte pokušavati da je vežete za sebe. Venera u Vodoliji će vam biti u isto vreme najbolji prijatelj i najveća ljubav. Ipak, da biste je mogli privući, morate biti zaista neobični i originalni.

Venera u Ribama mašta o ljubavi. Ona je stalno u zanosu, opčinjena je i zato ne može da stvari sagleda onakvim kakve one zaista jesu. Prepoznaćete ovu Veneru jer će vas podsetiti na neku bajku koju ste čitali kao mali u kojoj princ i princeza žive srećno do kraja života. I pored toga što se Venera u Ribama sjajno oseća, postoji opasnost da mehur sapunice pukne, a ako se to desi, onda nastaju pravi problemi. U suprotnom svi će se pitati gde se to ova Venera nalazi i po kojim to oblacima ceo svoj život bezbrižno hoda.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK