Astrofon21

Venera konjunkcija Saturn-Moguć je susret sa osobom koju ste nekada voleli, iako možda i niste raspoloženi za zabave i uživanje…..

Ukoliko ima planeta u sektoru od 17° do 21° Bika, Devica, ili Jarca, a posebno ukoliko je Bik ili Vaga Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas lično.

Dok Pluton tranzitira poslovno orijentisanim znakom Jarca (do 2020.) svake godine ćemo preispitivati naše mesto u svetu, i naše odnose sa kolektivnim idealima koje je neophodno transformisati, koji nisu važeći niti održivi za razvoj koji nam sledi, i opstanak u modernoj eri. Transformacije će se pojavljivati u godišnjim fazama i kroz fokus na identitet (Sunce), sposobnost da komuniciramo i izražavamo svoje stavove (Merkur), i ideale o ljubavi i novcu (Venera).

Konjunkcija Venere i Saturna aktivira tradicionalnu simboliku ove planetarne konfiguracije – teškoće sa izražavanjem emocija, frustracije u finansijskim pitanjima, izolaciju i usamljenost, nezadovoljstvo odnosima, nedostatak topline i ljubavi, tendenciju otudjivanja od drugih. Ipak, kako bismo otkrili srž ovog tranzita potrebno je da bolje razumemo suštinu ove dve planete i njihovog položaja u znaku Jarca.

Rukujte ovom energijom upravo prihvatanjem aktuelnih tema koje naglašavaju prilike za promenu. Venera u konjunkciji sa Saturnom će postojeće teškoće u oblastima odgovornosti i obaveza izneti na površinu, uprkos tome što se prečesto opredeljujemo da probleme ove prirode ignorišemo i grčevito se držimo svoje potrebe za užitkom. Ovo može biti neobičan tranzit posebno zbog znaka u kom je smeštena ova konjunkcija (znaka Jarca) jer prepuštanje užicima može neminovno voditi u zanemarivanje postojećih formi. Ovi problemi mogu biti razrešeni ukoliko ih razmatramo na jedan razuman i odgovoran način.

Moguć je susret sa osobom koju ste nekada voleli, iako možda i niste raspoloženi za zabave i uživanje. Ovo je materijalno loš period, pa ćete se odricati zadovoljstava. Samodisciplina je samo odraz lične potrebe za sigurnošću, koju upravo tražite kroz partnerstvo. Konflikt sa starijom osobom i moguć uspeh u reviziji i umetnosti. Ako se osećate nevoljeno i nedostojni ljubavi, imajte na umu da prvo morate voleti sebe i odabrati kome želite pružiti ljubav. Imajte poverenja u sebe i preduzmite prve korake. Osobe ženskog pola danas su prilično ozbiljnom raspoloženju, što pruža mogućnost da napravite neke dugoročne planove na poslovnom ili emotivnom planu. Odnosi koji su već izgubili na kvalitetu danas će biti na prekretnici. Dobro je ovih dana se prepustiti miru i tišini, planiranju. Suzdržani ste i pažljivi kada je trošenje novca u pitanju, jer imate potrebu da planirate značajnija ulaganja. Ovo je idealan dan da postavite prioritete, uživate u jednostavnim zadovoljstvima i provedete vreme sa odabranim prijateljima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM