Astrofon21

Venera konjunkcija Pluton-Moguće je da ćete biti skloni da prenaglašavate zadovoljstva i izbegavate konflikte!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 12° do 18° BIKA, DEVICE ili JARCA, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, Škorpion ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično.
Obratite pažnju na vrhove kuća kojima vladaju Venera i Pluton – u tim životnim segmentima sledi TRANSFORMACIJA.

Prenaglašena potreba za fizičkim kontaktom, pohotni ste i duboko emotivni, posesivni. Takve intenzivne potrebe mogu češće da dovedu do razočarenja. Sve su šanse da se zaljubite na prvi pogled. Intenzivna posvećenost – u borbi ste da korigujete velike nepravde. Posesivnost i ljubomora su realni problemi sa kojima ćete morati da se borite u toku današnjeg dana. Moguće su intezivne promene u emotivnom odnosu, možda ćete se osećati inhibirano jer Vaš neko sputava i koči, imate osećaj kao da ste nečija marioneta. Skloni ste jakim emocijama, posebno u romantičnim vezama. Pokušajte da budete realni i da se usmerite prema vašim dugoročnim ciljevima.

Ovo je pravo vreme da pokrenete rešavanje problema i napravite jedan dobro promišljeni majušni korak u rešavanju. Ne dozvolite da pitanje “Sve ili ništa” sada pokrene bes u Vama jer strasti su prenaglašene. Potreban je dodatni oprez u pitanjima finansija i donošenja značajnih poslovnih odluka, kao i u vezi ljubavi i partnerstva.

Ovaj period će vam doneti mnogo saznanja o načinu na koji postupate sa ljudima, a posebno sa vašim partnerom. To može da ostavi toliko trajan utisak na vas, koji će pomoći da promenite svoje ponašanje i pristupite vašoj okolini na prijateljski i ležeran način. Ako imate osećaj da ne želite ništa raditi na silu, u pravu ste. Ovo bi trebalo da vas oslobodi izvesnog pritiska. Takođe, stvari koje ste dugo vremena izbegavali danas se mogu reaktivirati iznenada.
Moguće je da ćete biti skloni da prenaglašavate zadovoljstva i izbegavate konflikte, pokazujete nedostatak samodiscipline i otvoreni ste samo za uživanje u životu. Ovaj tranzit treba da vam omogući razvoj svesnosti o obavezama prema drugima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM