Astrofon21

Venera konjunkcija Neptun-Uz muziku i vino opustite se i uživajte u večernjim satima!

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 15° do 17° RIBA, Raka ili Škorpiona, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentaln znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično. Konjunkcija Venere i Neptuna je naglašen emotivan i kreativni aspekt koji može pomoći da dublje sagledate postojeće odnose i emotivne potrebe.

Talas romantičnog raspoloženja preplaviće vas danas. Idealistični ste i potreban je dodatni napor i racionalniji pristup kako biste ostali sa obe noge na zemlji. Nesebični ste, ali ipak nemojte dozvoliti da drugi zloupotrebe vašu dobru volju – ponekad je potrebno da zadržite pribranost i ne dozvolite da drugi manipulišu vašim osećanjima. Neka sanjarenja ne zamagle vašu percepciju potpuno, očuvajte u izvesnoj meri racionalan pristup situacijama. Zdrav razum je neophodan za donošenje kvalitetnih odluka. Ne poveravajte se bilo kome, ne verujte u sve što vidite – dodatna doza opreza posebno za osobe sa ličnim tačkama ili planetama u znacima Bika ili Vage. Uz muziku i vino opustite se i uživajte u večernjim satima.

POŽELITE NEŠTO!!! Vizija na kreativnom nivou je zapravo prapočetak svega, a današnja konjunkcija Venere sa Neptunom daće priliku da stvorite ličnu viziju života za naredni period. Naglašena je senzibilnost svest o lepoti i težnja da se razvija duhovnost. Sa lakoćom se prepuštate novim tokovima, zavodljivi ste i izuzetno je naglašena moć imaginacije. Tragate za lepotom i romantičnim izlivima, a nežnost će obogatiti kontakte sa drugima. Ovo može biti magičan trenutak za početak nove romantične priče, ali može doneti i zbunjujuće susrete i iluzije. Otvorenost uma i saosećanje su neophodni danas.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK