Astrofon21

VENERA konjunkcija BELATRIKS-Iz sazveždja Orionis, nalazi se na 21° 28’ Blizanaca

Belatriks je blago promenljiva bledo-žuta zvezda, smeštena u levom Orionovom ramenu. Naziv znači „žena – ratnik“, ali prema Balindžeru, značenje je „Brzi dolazak“ ili „Hitro uništenje“.

Belatriks je Marsovog i Merkurovog uticaja. Ako se Venera nađe na ovoj zvezdi, biće mnogo ispaštanja u ljubavnim vezama zbog neobuzdanih osećanja. ~ Vivian Robson ~

Žene rođene pod uticajem ove konstelacije imaće moćne jezike. ~ Tomas Hud ~

Ukoliko je Venera lična, vladar Asc-a, ili naglašenih zodijačkih znakova Bik ili Vaga, ikada je Venera u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Belatriks u natalnom horoskopu pokazatelj je borbenosti i nezavisnosti natusa, pratećih problema u ljubavnim vezama, uz konflikte i prekide. Temperament natusa je žustar i hirovit. Uz natalnom orijentalnu pozicioniranu Veneruu ženskom horoskopu natus je izrazito hrabar, čak drzak, suprotstavlja se bez straha. Natusom je teško manipulisati ili zagospodariti, jer je iznova u potrazi za životnim izazovima. Ukoliko su i svetlsa u malefičnim aspektima može ukazati i na povrede očiju, ramenog pojasa, padove, naročito u Venerinom periodu.

Uticaj: prema Ptolomeju isti je kao Marsov i Merkurov; po Avidasu, kao uticaj povoljnog aspekta izmedju Merkura i Marsa. Donosi velike civilne ili vojne počasti, ali i opasnost od naglog gubitka istih; slava, bogatstvo, ugledni prijatelji i podložnost nezgodama koje izazivaju slepilo i propast. Ako je lična i dosta aspektovana u horoskopu žene, čini je brbljivom i džangrizavom, dajući joj kreštav, jak i oštar glas.

U Zenitu horoskopa donosi svadje , mržnju, počinjenu ili pretrpljenu podvalu, falsifikovanje, prevaru, lako i brzo bogaćenje i krivokletstvo.
Sa Suncem: kolebljivost, promenljivost, neodlučnost u poslu, mehaničke spsobnosti, bogatstvo i počasti uz konačni krah, slepilo prouzrokovano nezgodom, zaraza, teška bolest, groznice ili nasilna smrt.
Sa Mesecom: luksuz, požuda, uzaludne ambicije, jalovost, propast, slepilo zbog nezgode, velika moć, počasti i blagostanje, slava u ratničkim delatnostima, kao vojnik, hirurg, metalac; može se steći odlikovanje za hrabrost.
Sa Merkurom: počasti i zvanje u vojnim delatnostima, povoljno za prijateljstva i društvene poslove.
Sa Venerom: mnogo ispaštanja u ljubavnim vezama zbog neobuzdanih osećanja.
Sa Marsom: snaga, energičnost uspeh u vojničkoj profesiji, hirurgiji ili metalurgiji, podložnost nezgodama.
Sa Jupiterom: filozofski i religiozno nastrojen um, dvoličnost, moguć fanatizam, pravnička istaknutost, izuzetna slava uz opasnost od klevetanja.
Sa Saturnom: povučen i studiozan život, rezervisanost, misaonost, nepovoljno za dobit usled nedostatka interesa, siromaštvo potkraj života, često ne skalpa brak, no ako se venča, bračni partner može da umre mlad; bez dece.
Sa Uranom: mentalni poremećaji, mnoštvo aktivnosti, okultna i nepraktična interesovanja, stalno ispaštanje zbog istih grešaka, nesklad sa rodjacima i susedima, uspeh u zaokupljenosti konstruisanjem neke posebne naprave, ali uz malo finansijske dobiti; nepovoljno za porodična pitanja, puno manjih nezgoda.
Sa Neptunom: bridak intelekt, ekstremnost, malo promišljenosti ili uravnoteženosti, mnogo svadja, sposobnost za trgovačke poslove, povezanost sa zavodima koji se bave patentima ili električnim napravama, loše za brak ili partnerstvo, mnoštvo neočekivanih dogadjaja, prilično dobro za dobit, smrt se mnogo puta izbegne za dlaku, ali na kraju ipak nastupa i to nasilna.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK