Veliki godišnji ljubavni horoskop Strelac za 2021.godina iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Predstavnici vašeg znaka već tri godine unazad osećaju tranzit Urana, planete promena i ekscentričnosti preko vašeg petog astrološkog polja ljubavi zbog čega ste skloni da šokirate okolinu svojim izborom ili ćete biti skloni da se upuštate u veze sa osobama koje vam po mnogo čemu ne odgovaraju. Uran ostaje još dovoljno dugo u ovom polju što donosi sklonost ka lakom zaljubljivanju i potrebu za zabavom, provodima, često i promenama partnera i ako ste muškarac Strelac, mnoge dame koje se bave bilo sportom, biznisom ili umetnošću, uspeće da privuku vašu pažnju. Veliki krst, aspekt koji se formira između Urana u petom polju ljubavi, Marsa u Vagi u vašem astrološkom polju društvenog života i uzvraćenih emocija, zadovoljstva, Jupitera u astrološkom polju erotike i Plutona, Sunca i Merkura u astrološkom polju posla može doneti iznenadnu vezu sa nekim ko vam može u velikoj meri iskomplikovati život, naročito ako ste u braku ili dugoj vezi a radi se o osobi koju poznajete preko posla. Može se dogoditi da vi poželite da vezu prekinete ali partner to neće želeti. Moguće da ćete ući u jednu prilično komplikovanu situaciju koju ćete misliti da možete da rešite ali to neće ići baš tako lako.
Retrogradna Venera preko Jarca može doneti onima koji nemaju mnogo iskustva ili rođenima sredinom ili krajem 80tih mnogobrojne probleme u komunikaciji i odmeravanje snaga ko će kome da nametne svoju volju. Vi ćete biti ona strana koja nije naročito iskrena ili ćete biti neubedljivi u pokušaju da zavarate trag da biste partnera poštedeli istine. Možda ćete intenzivno misliti na nekog Raka, Jaraca ili Blizance i moguće da ćete želeti da ostvarite solidnu vezu sa njima ali to neće biti moguće, bar ne tako lako ako je neko od vas dvoje već u vezi ili braku.

Retrogradni Mars, oslabljen u Vagi od početka marta do kraja maja preko astrološkog polja društvenog života i javnosti može doneti obnovu neke romantične veze iz prošlosti ili ćete biti spremni da započnete vezu sa osobom koju smatrate prijateljem. Ovako postavljen Mars može doneti i diskretno nametljivog udvarača, nekog ko će stalno želeti da bude u vašoj blizini i ko će vam se na rafiniran način udvarati.

Merkur, kao vladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa tri puta godišnje je u retrogradnom hodu a vama to donosi probleme u komunikaciji sa partnerom. Potrebno je da budete oprezni u odnosima sa osobom koja vam je draga od 7.februara do 1.marta od 7.juna do 2.jula kao i od 5. do 26.oktobra. Tada nemojte donositi odluke koje su od važnosti za nastavak veze ili za ulazak u vezu sa mlađom ili mladolikom osobom. Jupiter, vladalac vašeg znaka, ulaskom u vama srodan znak Lava sredinom jula donosi veliki optimizam i želju da maksimalno uživate u životu, na putovanjima, a oni slobodni, imaće priliku da se upoznaju sa nekim ko će vam po mnogo čemu odgovarati.
Sve do jula bićete u nekoj fazi čekanja da li će se dogoditi ono o čemu maštate. Asteroid Karma u vašem znaku tokom cele godine čini vas svesnim da se nalazite u vezi koja je za vas karmički određena. Ako ste u vezi sa osobom koja je vaša generacija, utoliko pre, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Ulaskom Merkura u Vodoliju početkom januara postajete mnogo drštveniji i imate veliku potrebu da se pomirite sa jednom Vodolijom, Ovnom ili Blizancima. Polovinom februara Eros je već prešao više od polovine vašeg znaka i tranzitirao preko Karme zbog čega ćete u tom periodu biti veoma aktivni na svim poljima. Do početka marta bićete skloni flertu i manje više površnim odnosima ili platonski zaljubljeni u nekog ko vam je veoma drag a ko moguće nije slobodan ili ne želi da vam da na znanje koliko mu se dopadate. Mars početkom marta kreće retorgradno preko Vage i to može značiti veliku popustljivost prema osobi koja vam je draga, veliku zaljubljenost a kod nekih Strelčeva i osećanje nemoći da utiču na osobu koja im je draga. Istovremeno kada Mars kreće retrogradno i Crni Mesec Lilit, simbol erotike ulazi u znak Lava sa kojim se dobro slažete i ako ste rođeni početkom znaka možete doživeti u to vreme veliku romansu. Početak meseca donosi strastvenu vezu sa Lavom ili Ovnom, sportistom ili medijski poznatom osobom. Pomračenje Meseca oko 15.aprila može se odraziti na vaš društveni život ili na vezu sa nekim koga smatrate samo prijateljem. Ipak u to vreme odnosi sa stalnim partnerom mogu postati mnogo bolji, naročito ako ste spremni da učinite nešto za njega i to neki neočekivani gest ljubavi. Ako ste u vezi sa Vodolijom, Blizancima ili Lavom, imaćete veoma buran period u aprilu a ako ste u stalnoj vezi ili braku, mougće je poznanstvo koje će vas destabilizovati jer nećete biti načisto da li možete toj osobi da verujete ili ne. Slobodni Strelci tada mogu očekivati mnogo više nego što pretpostavljau da je moguće. U to vreme asteroid Psiha je već uveliko ušao u vaše astrološko polje komunikacije u Vodoliju i pravi aspekt sa Venerom zbog čega ćete biti izuzetno popularni u društvu i pozivani na mnoge društvene događaje. Polovina aprila je do te mere značajna jer i ljubavni asteroid Amor ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa preko koga će prelaziti do početka juna a tranzit Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa preko Blizanaca tako da ta pozicija planeta donosi mnogo prijatnih momenata sa nekim Ovnom, Vagom ili strastvenu vezu sa Rakom, Strelcem ili Bikom.

Ako ste u vezi oko godinu i po dana sa istim partnerom, verovatno imate utisak da morate da prihvatite partnerove mane, njegove poslovne probleme pokušavate da rešite i spremni ste da preuzmete neku novu odgovornost u vidu organizacije zajedničkog života, ulaska u brak ili želite uvećanje porodice. Jun i jul mogu biti stresni osim ako ste u vezi sa Vodolijom ili Ovnom. Mars od kraja maja kreće direktnim hodom preko Vage i vi ćete se osećati mnogo prijatnije u društvu nekog vazdušnog znaka s kim možete ostvariti veoma lepu vezu. Rođeni sredinom 80tih mogu doživeti romansu sa nekim ko je veoma ambiciozan i opterećen finsijama.
U julu ste potpuno opčinjeni Vagom Blizancima, Ovnom, Vodolijom. Jedan Lav i Škorpija mogu biti veoma uporni da vas osvoje i da vas možda ubede da uđete u tajnu vezu s njima. Sredinom jula možete biti u nekoj vrsti parlalne veze ili možete imati uz stalnog partnera još neku simpatiju međutim preovladaće kod vas zdrav razum i želećete da znate na čemu ste. Lav vas u potpunost osvaja sredinom jula kada Jupiter, vladalac vašeg znaka ulazi u Lava ali s druge strane krajem jula Mars ulazi u Škorpiju u vaše astrološko polje tajnih ljubavi i donosi i neprijatnosti u vidu nekog ko će želeti da vam napravi probleme, bilo da se radi o bivšem partneru ili o nekom ko će pokazti veliku dozu ljubomore. Možda će svesno raditi nešto što vama ne odgorava, bilo da neće imati vremena za vas ili će želeti da kod vas provocira osećanje ljubomore.

Asteroid Amor u Lavu, Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i vladalac vašeg znaka Jupiter ojačani prisustvom Sunca odlično se pozicioniraju u vašem astrološkom polju inostranstva početkom avgusta. Crni Mesec Lilit u Lavu donosi erotsku avanturu u inostranstvu. Polovinom avgusta bilo bi dobro da ne ulazite u konflikte sa Lavom, Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Mnogi će biti zavidni na vašu vezu i pokušaće da intrigare.

Od septembra kreće povoljan period za većinu predstavnika vašeg znaka jer donosi mogućnost da realizujete svoj ljubavni život na način na koji vama odgovarati jer će vaša astrološka kuća ličnosti biti ojačana tranzitom Marsa, što posebno pogoduje muškarcima rođenim u ovom znaku, naročito onima koji nose neku vrstu uniforme, možda i sportski dres, dok će žene biti mnogo energičnije i zahtevnije, direktnije u odnosima sa stalnim partnerom. Pripremite se za ulazak u brak ili za preuzimanje ozbiljnih odgovornosti u vezi sa partnerskim odnosom jer se Saturn, planeta odgovornosti približava vašem znaku i u 2015.tranzitiraće preko njega donoseći vam potrebu da o svom životu razmišljate sa stanovišta odgovornosti i da imate mnogo ozbiljniji pristup svim segmentima života uključujući i ljubavni.

Komentar – Jedna od retko dobrih godina za one koji nameravaju da odu u inostranstvo zajedno sa partnerom ili planiraju proširenje porodice, ulazak u brak. Oni koji su u drugoj značajnoj vezi mogu se nadati mnogim prijatnim momentima koji će ih navesti da donesu ozbilje odluke u vezi sa zajedničkom budućnošću.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.