Veliki godišnji ljubavni horoskop Lav za 2021.godina iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste doživeli neočekivan obrt na ljubavnom planu tokom prethodne dve godine, možete se nadati interesantnom razvoju događaja jer će u julu posle dvanaest godina Jupiter, planeta jakih, pozitivnih emocija i optimizma ući u vaš znak. Do tada, čeka vas turbulentan period, naročito ako vam je u natalnom horoskopu loše postavljen Mars, u Raku ili Vagi. Ova planeta strasti koja utiče na vaš odnos sa članovima porodice ali i sa rođacima, može u okviru porodičnih odnosa doneti samo prividnu popustljivost u stvari, od kraja jula kada i Mars bude jak u Škorpiji, vi ćete rešiti da sredite svoj život po svojoj želji i po svom obrascu.
Početak godine sa retrogradnom Venerom, planetom ljubavi u Jarcu donosi potrebu za smirenim porodičnim životom, ali i spremnost da flertujete na poslu, moguće sa onima koji nisu slobodni. Osim direktnog hoda Marsa, planete koja utiče na vaš stav prema članovima porodice ali i na vaše duhovno stanje koji tokom proleća, oslabljen u tranzitu preko znaka Vage donosi uznemirenost, gotovo nijedna od planeta, naročito sporih vam ne “pomaže” sa izuzetkom Urana. Pozicija ove planete reformi i preobražaja, promena i vanbračnog života, raskida koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa dobro je postavljen u Ovnu i čini vas spremni da učinite nešto za sebe, naročito ako ste u nekoj vrsti vanbračne zajednice ili ako smatrate da je partner dominantan.

Tranzit Venere, planete ljubavi u retrogradnom hodu početkom godine ne deluje na vas naročito značajno kada je u pitanju ljubavni život, više se odnosi na profesionalne dileme i sve do početka marta kada će ući u vaše astrološko polje partnerskih odnosa možete se osetiti gurnutim u drugi plan i profesionalno i u vezi ali to kao da vam neće mnogo smetati. Od početka marta dolazi do promena u nekim vašim statovima, pristajete na nešto što će vam predložiti Vaga, Bik ili Jarac. Shvatićete da ako sledite svoju intuiciju po pitanju izbora partnera ili ako budete zadovoljni onim što imate i ne očekujete neke spektakularne susrete, imate šanse da budete srećni. Ka vašem znaku ide Jupiter koji bi mogao da donese značajne promene od sredine jula i njegov uticaj ćete osećati u vidu podrške osobe koja vam je draga u vezi sa načinom na koji želite da rešite svoje profesionalne probleme.

Tranzit Marsa, planete strasti, pomalo usporen u Vagi od početka marta do kraja maja čini vas nedovoljno spremnim da tolerišete sve što vam kaže osoba koja vam je draga ali zato ćete vi biti prilično otvoreni po nekim pitanjima, naročito kada je u pitanju zajednički put u inostranstvo.

Tokom prve polovine godine bićete uglavnom u mirnoj vezi posvećeni stalnom partneru ili ako ste u braku, porodici prilično kooperativni. Ništa značajno neće se dešavati onima koji su u stalnoj vezi dok bi slobodni Lavovi zbog asteroid Karme u Strelcu tokom cele godine mogli imati prilike da dožive novo poznanstvo, negde u teretani, na nekom većem skupu, na putovanjima i u martu je moguća lepa veza sa Vagom ili Bikom. Sredinom aprila u vreme pomračenja Meseca pazite s kim ulazite u vezu, nećete odoleti jednoj Vodoliji, Ovnu ili Blizancima. Nemojte rizikovati stalnu vezu zbog prolaznog flerta. Slobodni Lavovi mogu, naprotiv, doživeti susret koji bi mogao da znači početak nove veze ali do početka maja, nećete znati na čemu ste. Prva dva meseca mogu doprineti manjoj konfuziji u komunikaciji sa Vagom, Bikom ili Vodolijom. Vodićete zanimljve razgovore kako sa partnerom tako i u društvu i bićete rado viđeni na zabavama. Slobodni Lavovi biće u trendu i verovatno će obnoviti kontakte sa nekadašnjim simpatijama ili mogu biti skloni paralelnim vezama.Uran, vladalac vašeg astrološkog polja partnerksih odnosa može tokom proleća doneti nov ljubavni izazov u vidu nekog ko se bavi sportom ili umetnošću. Početkom godine Crni Mesec Lilit u vašem astrolškom polju tajnih ljubavi može doneti razne vrste nesigurnosti u sebe ali i potrebau da obnovite komunikaciju sa nekim ko vam je posebno drag, možda se radi o nekom iz vaše prošlosti ili o osobi sa kojom nikada niste bili onoliko bliski koliko ste želeli da se to dogodi. Ulaskom Crnog Meseca Lilita u vaš znak početkom marta postajete sigurniji u sebe i ova pozicija ovog asteroida ljubavi će značajno da kompenzuje retrogradni hod Marsa, preko Vage, znaka u kome je slab što će vas učiniti nesigurnim kada je u pitanju razmišljanje o braku ili odlaskom u inostranstvo zajedno sa partnerom.

Polovinom marta ulazak asteroida Psihe u vaše astrološko polje partnerskih odnosa stavlja težište na dobru komunikaciju sa partnerom ali i potrebu da vas partner razume, možda će vam biti potrebno više razumevanje nego ljubav, naročito ako ste prešli 30tu godinu. Asterod Psiha ostaje u ovoj poziciji do kraja godine tako da možete očekivati podršku od partnera i želju da vam pomogne.

Pomračenje Sunca, vladaoca vašeg znaka 29.aprila donosi manji pad samopouzdanja I pojačanu nervozu ako ste u vezi sa drugim Lavom, Vagom, Vodolijom ili Bikom. Maj donosi mogućnost novog poznanstva na poslovnom putu u inostranstvo ili preko posla.

Crni Mesec Lilit u konjukciji sa Fortunom u vašem znaku tokom juna i jula može doneti mnogo prijatnih momenata u društvu neke atraktivne, vesele osobe koja je spremna da preko mnogo čega pređe. Kraj juna i početak jula može za većinu predstavnika vašeg znaka biti veoma interesantan period u svakom pogledu. Sredinom jula možete biti prilično konfuzni na polju emocija jer Jupiter iz astrološke kuće vaše podsvesti ulazi u vaš znak gde se već nalazi erotični Crni Mesec Lilit a Merkur i Venera donose romansu na putu, moguće tajnu ljubav, flert sa jednim Ovnom, Vagom ili Vodolijom. Bićete u centru pažnje, rado viđeni u svakom društvu.

Druga plovina jula je veoma značajna za predstavnike vašeg znaka jer će polovinom jula Jupiter, planeta egzaltiranih osećanja, krenuti preko prvih stepeni vašeg znaka a Uran kreće direktnim hodom dok Mars ulazi u Škorpiju što sve skupa može doneti nesuglasice u okviru porodičnih odnosa a od vaše dobre volje zavisiće ishod događaja. Bićete nestrpljivi, plahoviti, hedonistički nastrojeni ali ne mnogo tolerantni. Vaš ego izbija u prvi plan. Asteroid Karma vam pomaže da budete ubedljivi I da osvojite one koje želite. Bićete za mnoge neodoljivi ali ipak pazite da krajem avgusta ne uđete u konflikt sa Škorpijom, Ovnom, Jarcem.

Ako ste rođeni krajem 70tih i početkom 80tih, leto može biti za vas veoma burno. Imaćete veliku potrebu da napravite zaokret u svom životu.

Početkom avgusta prenaglašenost vašeg znaka može značiti poznanstvo sa strancem, mogućnost započinjanja zajedničkog života negde u inostranstvu, spremnost da uđete u vezu sa Blizancima, Devicom, Strelcem, drugim Lavom. Neki Bik ili Vaga biće vam lojalni ali morate poštovati pravila igre. Sredina avgusta može doneti mladim, zaljubljenim Lavovima koji žele da uzmu svoj život u svoje ruke, problem sa članovima porodice, posebno sa roditeljima. Konjukcija Marsa i Saturna u Škorpiji, jedan veoma težak aspekt može od sredine avgusta do početka septembra doneti problem u vezi sa Jarcem, Ovnom, Škorpijom. Ako tada budete u bilo kakvoj vrsti krize, naročito ako se radi o porodičnim odnosima ili smatrate da se bilo vaši ili roditelji vašeg partnera previše mešaju u vašu vezu, sačekajte da prođe planetarna “tenzija” jer ćete već sredinom septembra imati moguće drugačiji stav prema tim problemima. Neki rođak iz inostranstva ili neki prijatelj koji podržava vaše ambicije u vezi sa inostranstvom ili stručnim usavršavanjem, može vam ponuditi zadovoljavajuće rešenje ili će vam se naći pri ruci . Slobodni Lavovi mogu tada ući u vezu sa nekim ko ima veze sa uniformom.Septembar je mesec pun uzbuđenja, mogućeg susreta sa nekim s kim ste se povremeno viđali preko posla ili slobodnima donosi vezu sa šarmantnom osobom u koju se možete pouzdati.Veza s Blizancima sredinom oktobra može biti turbulentna. Jedna Vaga će pokazati za vas najviše razumevanja.

Polovinom septembra ulazak Marsa u Strelca u kome će boraviti do kraja oktobra mnogima donosi ulazak u brak i planiranje proširenja porodice ali i slobodnim Lavovima mogućnost veze sa nekog Vagom, Bikom ili Ribama koje će upoznati na putovanju. Od polovine oktobra do kraja novembra ne ulazite ni kakve rasprave posebno ne ako ste u vezi sa Jarcem ili vam je Jarac podznak.

U vreme drugog pomračenja Sunca, 23.oktobra može doneti prejake emocije, strast, nestrpljenje, posebno rođenima u julu i preteranu sklonost ka uzbuđenjima, nepromišljenim odlukama. Situacija može biti prilično stresna u novembru i bilo bi dobro da sačekate ulazak Marsa u Vodoliju 5.decembra što može mnogima doneti veliku strastvenu ljubav ali ljubomornim predstavnicima znaka manje scene zbog ljubomore a slobodnima vezu sa sportistom ili umetnikom. Kako je prelomni moment za vas ulazak Jupitera u vaš znak, tokom druge polovine godine možete biti previše impulsivni jer će vas trnazit Jupitera činiti previše sigurnim u sebe i možete u afektu poželeti da uđete u novu vezu i možete biti izrazito skloni flertu.

Zaključak – Ako je proteklih šest godina bilo turbulentno, ako ste ulagali velike napore da vam veza uspe ili ako smatrate da ste bili zapostavljeni u ljubavi, kreću vaših pet minuta koji će potrajati od sredine jula 2021.do sredine 2022. period u toku kojega će mnogi poželeti da stupe u brak, prvi ili drugi ili da ponovo osete radost, uzbuđenje i sreću u ljubavi. Ma kog pola da ste, imajte poverenja u partnera koji deluje stabilno, posvećen je karijeri i pruža vam podršku da istrajete u vašim poslovnim planovima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.