Veliki godišnji ljubavni horoskop Jarac za 2021.godina iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo je, posebno za mlade predstavnike vašeg znaka ili za one slobodne, godina koja se pamti. Naročito će pod velikim uticajem planeta biti rođeni oni koji imaju bar dve planete u Jarcu, Ovnu, Raku ili Vagi.
Jupiter, planeta koja vlada vašim astrološkim poljem tajnih ljubavi ušao u astrološko polje partnerskih odnosa, postali ste mnogo otvoreniji, ili bar prividno, ostavljate utisak kao da vam je svejedno da li ste slobodni ili u vezi. Lakše stupate u kontakt, komunikativniji ste, ali samo prividno veseli. U stvari, čeznete za vezom koja bi vas u potpunosti ispunila u svakom pogledu i verovanto ćete biti u prilici da uđete u vezu sa nekim ko bi, ako se to dogodi između početka januara i kraja maja mogao biti veoma komplikovana osoba sa brojnim nerešenim problemima ili sa velikim ambicijama. Godina počinje sa nekoliko planeta u vašem znaku i vi ste jedan od onih znakova koji je pod velikim uticajem napetog aspekta koji obrazuju Jupiter, Sunce, Uran, Mars, Merkur, Pluton i sve se to reflektuje na vas mnogo više nego što će možda vaš nervni sistem moći da izdrži. Ulazak asteroid Karme u vaše dvanaesto astrološko polje karmičkih dugova donosi preispitivanje grešaka iz prošlosti i vi ćete mnogo više slediti svoju intuiciju nego savete prijatelja na koje bi, naročito ako se radi o mnogo starijim ili iskusnijim, mogli da vam budu sjani vodiči kroz ljubavni život. Asteroid Psiha prvih meseci u vašem znaku može vas nagnati na razmišljanje o svom životu,na analiziranje svojih ali i partnerovih propusta. Retrogradna Venera u vašem znaku početkom godine može označiti celu godinu kao period čekanja da se nešto dogodi umesto godinu akcije, što će se ipak, najverovatnije promeniti od sredine jula.

Venera je u Jarcu do 6. marta a to je period priličnih emotivnih lomova, moguće i samosaželjenja osim ako ste muškarac Jarac koji ima Veneru ili Mars u vatrenom znaku u kom slučaju možete biti previše sigurni u sebe i veoma egocentrični, bar u ovom periodu.Oni koji imaju Veneru u Jarcu u natalnom horoskopu ili nekoliko planeta u Jarcu moraju da se opredele šta hoće od svog života. Bilo bi dobro da zaborave na prošlost, ranjen ego i da se ako treba konsultuju sa nekim ko je dobar poznavalac duše, psihologom, homeopatom, psihijatrom ili teologom. Nečija pomoć biće vam potrebna da biste dobili savet kako sebe više da cenite, jer je to ono što vam nedostaje, naročito mladim predstavnicima znaka Jarca.

Skoro sve vreme dok je u retrogradnom hodu Venera, planeta vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, pravi napet aspekt sa Uranom u astrološkom polju doma i porodice i pozicija Marsa u Vagi može vas učiniti prilično odgovornim ali povremeno i neraspoloženim jer ćete se osećate usamljenim i nesposobnim da rešite svoje emotivne problem. Saturn, vladalac vašeg znaka na početku godine je u konjukciji sa asteroidom Erosom u Škorpiji i to vam donekle daje snagu da sledite svoje želje i moguće je obnavljanje nekih kontakata i veze sa nekim ko vam je posebno veoma drag i u koga imate veliko poverenje. Već početkom februara konjukcija asteroida Erosa sa Karmom u Strelcu može doneti avantru na putu, bilo da se radi o nekom mestu podalje od kuće ili u inostranstvu. Slobodni predstavnici vašeg znaka mogu biti spremni da uđu u vezu sa strancem ili osobom koja često putuje ili ima planove u vezi sa tim. Početak februara je posebno veoma naporan za one neodlučne a strastvene Jarčeve koji žele da dožive strastvenu vezu jer su Venera, Pluton i Psiha u vašem znaku u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom i dame Jarčevi mogu biti u vezi sa osobom na položaju a muškarci Jarčevi u vezi sa veoma ambicioznim partnerom. Početkom marta kada Mars bude krenuo retrogradnim hodom preko Vage, Sunce i Neptun u Ribama vam savršeno odgovaraju svojom pozicijom u romantičnom znaku i možete ući u vezu sa umetnikom, psihologom ili lekarom. Ulazak Venere u znak Riba 18. marta donosi romantičnu ljubav sa umetnikom ili lekarom.

Početkom aprila počinje jedan naporan period posebno za one koji su skloni konfliktnim situacijama ili koji smatraju da treba da svoj porodični i privani život dovedu u red. Nećete imati mnogo razumevanja od stalnog partnera jer će 15. aprila pomračenje Meseca u velikoj meri poremetiti vaše planove. Neka Devica može biti neprijatna prema vama bez razloga ali već u maju, posebno sredinom maja, Vaga, Bik ili Ribe biće znaci koji bi mogli pokušati da vas osvoje, da vam pruže osećanje sigurnosti ali ako se radi o Vodoliji, nemojte imati mnogo poverenja, pitanje da li će u tome uspeti.

U aprilu tranzit Venere preko Riba donosi mnogo romantičnih momenata. Bićete lepo raspoloženi ako ste u vezi sa nekim vodenim znakom ili u vezi sa nekim Bikom, Strelcem ili Vagom čak i ako ta veza podrazumeva da morate da napravite mnoge ustupke.Krajem aprila pomračenje Sunca reflektuje se najviše u vidu nekakve nestabilnosti na emotivnom planu naročito kod Jarčeva rođenih u poslednjoj dekadi znaka. Krajem maja, direktan hod Marsa preko Vage počinje da se reflektuje na vaš ljubavni i porodični životu u vidu upornog udvaranja neke osobe sa kojom ste u dobrim odnosima a poznajete je preko poslovnih kontakata. Jun može doneti nova udvaranja na poslu a u julu tranzit Sunca preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u kome se do sredine jula nalazi i Jupiter pogoduje onima koji planiraju da u to vreme negde putuju. Krajem jula već je Jupiter ušao u Lava i donosi strastvenu vezu sa posesivnom osobom a kako i Mars, planeta strasti ulazi u Škorpiju, ako budete aktivniji na društvenom planu što se posebno odnosi na Jarčeve rođene u prvoj dekadi znaka, moguća je veza sa Ovnom, Škorpijom, Strelcem ili nekim drugim Jarcem.

Ako ste skloni flertu, neobaveznim strastvenim avanturama, ako vas smatraju detinjastim, početkom avgusta mnogo planeta u znaku Lava, Sunce, Jupiter, Merkur, Crni Mesec Lilit i asteroid Amor donosie vam mnogo prilika za emotivne veze ali i za neobavezne avanture. Ovo bi moglo označiti i period strastvenih veza u koje ulazite nasumice ne razmišljajući mnogo što može kasnije doneti neprijatne scene od strane Lava, Strelca, Blizanaca ili Device. Neki susret u ovom periodu može se pretvoriti u početak dugotrajne veze ako budete dobar taktičar.Polovinom avgusta naglašen znak Škorpije do te mere može doneti uzbudljive događaje i verovatno ćete biti u procepu između Ovna, nekog drugog Jarca ili Škorpije.

Da biste izašli nakraj sa prilično tajanstvenim partnerom, koji se može pojaviti u vidu nekog Lava, moguće da ćete preuzeti njegov model ponašanja ali Vaga, Bik ili Ribe mogu biti za vas previše zahtevni u emotivnom pogledu.

Leto je za većinu Jarčeva prelomni period. Mnogi predstavnici vašeg znaka ući će u brak, planiraće proširenje porodice ili će zajedno sa partnerom otputovati u inostranstvo.Oni koji budu dugo oklevali u vezi sa nastvakom veze sa nekim ko im je prvenstveno odan prijatelj mogu ostati kratkih rukava. Pazite da u svojoj samouverenosti ne uradite nešto što je protivno vašim interesima. Ako ste planirali ulazak u brak ili ako ste želeli da uđete u vezu koja bi mogla voditi ka braku, nemojte biti previše nametljivi ili previše uporni da partneru nametnete svoj sistem vrednosti. U septembru ćete pokazati interesovanje za jednu Devicu, Lava ili Škorpiju. Na vas najveći uticaj i dalje ima pozicija Saturna u Škorpiji jer se radi o vladaocu vašeg znaka i kako će do kraja godine doći do kraja Škorpije i ući će u Strelca, potrudite se da više vremena posvetite svom ljubavnom životu na najkvalitetniji način. Ako ste rođeni sredinom 80tih verovatno ćete imati veliku potrebu da uđete u vezu sa jednim Rakom, Jarcem, Škorpijom ali jedna Vodolija, potpuno neočekivano može očekivati od vas da joj posvetite mnogo vremena.

Od polovine septembra do početka novembra tranzit Marsa preko Strelca može dovesti do pada morala, nezadovoljstva i povremenih trazavica u vezi sa nekim ko vam je inače veoma naklonjen ali je povremeno veoma netaktičan. Da ne biste ulazili u sukobe, trebalo bi da budete maksimalno tolearntni i da sačekate svojih pet minuta kad Mars bude ušao u vaš znak u novembru, kada postajete mnogo aktivniji i odlučniji da rešite svoju emotivnu situaciju na zadovojavajući način.

Zaključak Oni koji su u braku mogu uvećati porodicu, oni koji su slobodni ili u površnoj vezi imaće potrebu da od svog života urade nešto, da ga srede na način na koji to njima najviše odgovara. Nemojte se previše trošiti ne porodične trzavice jer će se odnosi srediti i bez vašeg nerviranja. Nemojte kriviti sebe ni za šta, vi se jedan od najpožrtvovanijih znakova, ako oni za koje činite i više nego što možete to ne cene, to je njihov problem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK