Veliki godišnji ljubavni horoskop Bik za 2021.godina iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pred vama je godina u kojoj imate mogućnost da rešite pitanje vašeg statusa u ljubavi, da uđete u brak osnujete ili uvećate porodicu, mnogo toga lepog moglo bi da se dogodi onima koji su spremni da se aktivnije postave prema rešavanju nekih problema koji možda traju oko godinu dana i koji su spremni na svaku vrstu kompromisa.
Početak godine donosi napet aspekt između planeta koje tranzitiraju preko vaših astroloških kuća komunikacije, tajnih ljubavi, simpatija na poslu zbog čega bi oni koji zbog posla ili privatno često putuju, mogu očekivati romansu na putu.

Dve planete koje su važne za vaš ljubavni život, Venera, planeta ljubavi, vladalac vašeg znaka i Mars, planeta strasti, erotike, suvladalac vaše astrološke kuće partnerskih odnosa donose u prvoj polovini godine dosta problema. Venera će početkom godine u retrogradnom hodu preko znaka Jarca doneti dosta konfuzije ako ste u vezi sa nekim ko je često u inostranstvu ili vezan poslovinim ili rodbinskim vezama za inostranstvo. Neće vam biti lako da sa partnerom uspostavite dobru komunikaciju. Venerin tranzit preko Jarca pogudje, čak i u retrogradnom hodu onima koji su spremni da uđu u vezu sa nekim ko ima prilično komplikovan život, moguće da se radi o izuzetno ambicioznoj osobi kojoj nećete moći lako da nametnete svoje stavove ili koja neće biti spremna u svemu da vam popušta. Ipak, vama kao zemljanom znaku koji je navikao da čeka svojih pet minuta tranzit Venere preko Jarca ništa ne remeti značajno naročito ako ste u vezi sa mlađim ili mladolikim partnerom. Krajem januara asteroid Amor ulazi u vaš znak i donosi mogućnost veze sa nekim umetnikom, lekarom, naučnikom, osobom prisutnom u javnosti. Polovinom februara strastvena veza sa drugim Bikom, Rakom, Škorpijom ili Jarcem moguća je čak i ako je osoba koja vam se dopada zauzeta, bilo da je u dužoj vezi ili braku. Pozicija asteroida Psihe uz Veneru u Jarcu donosi veoma intrigantnu vezu sa nekim ko živi u inostranstvu, moguće sa osobom koja je posvećena biznisu.Mnogi Bikovi mogu biti u vezi sa nekim ko je psiholog, sociolog, psihijatar, antropolog.

Od početka marta počinje period u toku kojeg ćete sve do kraja maja biti izloženi iskušenjima zbog retrogradnog Marsa i retrogradnog Saturna ( do 21.jula u retogradnom hodu) i biće vam potrebno mnogo više strpljenja za partnera koji može često biti odsutan ili može biti sklon neodlučnosti i promenama raspoloženja. Ipak, veza sa Vodolijom iz treće decade znaka može aprilskim Bikovima doneti mnogo zajedničkih prijatnih momenata u to vreme.

Asteroid Amor u Vašem znaku pogoduje krajem marta i početkom aprila rođenim u poslednjoj dekadi znaka. Polovinom aprila možete doći u iskušenje da uđete u tajnu vezu sa osobom koju ćete upoznati na poslu, moguće na službenom putu ili će se raditi o sportisti, umetniku, nekom ko je možda mlađi od vas.Veza sa Strelecem, ako ste mudri i dobar diplomata može se uspešno obnoviti.

Pomračenje Sunca u vašem znaku 29. aprila može doneti pojačanu preosetlivost na kritike. Muškarci posebno mogu imati osećaj da su gurnuti u drugi plan i da se partnerka interesuje za neke druge aktivnosti. Ipak odgovara vam tranzit Venere ako ste u vezi sa umetnikom ili osobom koja želi da postane popularna, koja se bavi umetnošću, medicinom. U vreme pomračenja Sunca svi koji imaju bilo u poslednjoj dekadi Bika, u Blizancima ili u prvoj dekadi Raka Saturn ili Mars, trebalo bi da izbegavaju rasprave o novcu sa partnerom jer bi to moglo pogoršati već poremećene odnose. Oni koji imaju ovakve pozicije navedenih planeta a u srećnoj su vezi, imaće priliku da sa partnerom uđu u neki značajan zajednički projekat bilo da se radi o izgradnji kuće, preseljenju, poslovnom projektu ili ulasku u brak. Ipak, trebalo bi da sačekaju da prođe pomračenje i da u maju pristupe takvim aktivnostima.

U maju će partner,naročito ako ste u vezu ušli u poslednjih godinu i podana, biti veoma zahtevan, stalno će očekivati od vas više pažnje i vi ćete biti spremni da mu izađete u susret jer vas štiti dobra pozicija Plutona. Ipak, dame Bikovi treba da obrate pažnju na potencijalno mešanje neke druge žene u njihovu vezu tj. brak.

Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu tokom maja imati utisak da partner često menja raspoloženje ili će imati mnogo obaveza, biće opterećen ambicijom ma čime da se bavi. Od 9. do 17.maja oni koji su skloni tajnim vezama mogu doći u iskušenje da uđu u vezu sa nekim ko je poznat u javnosti. Muškarci rođeni u znaku Bika mogu imati osećaj da se od njih očekuje mnogo više nego što mogu da pruže kako na finansijskom tako i na emotivnom planu.

Ako u tom periodu budete nesigurni u sebe ili se osećate usamljenim, zapostaljenim, ne brinite se. Vaše osećanje da ste u drugom planu donosi vam potrebu da se radom rešite stresa i možete partnera zanemarivati a upravo je obrnuto, partneru je potrebna vaša pažnja.

Polovinom maja dolazi do konjukcije Venere i Urana u vašoj astrološkoj kući tajnih ljubavi što može doneti bukvalno pravu eksploziju strasti u okviru tajne veze ali onim parovima koji su dugo nezadovoljni svojom vezom, naprotiv, rasprave i emotivne ucene.

Ulaskom Venere u vaš znak u junu počinje period stabilizacije odnosa i harmonije za mnoge koji su u vezi sa romantičnom osobom kojoj će biti potrebno mnogo vaše pažnje, moguće da se radi o umetniku. U drugoj polovini juna dame Bikovi mogu biti zainteresovane za gospodina Jarca ili Škorpiju koji nije slobodan. To se naročito odnosi na one koji su rođeni u poslednjoj dekadi znaka Bika. Krajem juna i početkom jula moguća je paralelna veza sa nekom Devicom, Blizancima ili Vagom.

Polovinom jula kada Jupiter bude ušao u znak Lava možete biti srećni i zadovoljni razvojem situacije u ljubavi, naročito ako ste u vezi sa nekim ko ima poslovne kontakte sa strancima ili često putuje. Možda će do poznanstva doći na putu. Druga polovina jula je izuzetno dobra za majske Bikove i one koji su rođeni krajem znaka. Crni Mesec Lilit u Lavu, asteroid Fortuna i Eros donose mnogo prijatnih momenata u vezi sa nekim ko će imati nešto škorpionsko u sebi, bilo da se radi o tajanstvenom izgledu, osobi koja ima podznak u Škorpiji ili bar dve planete u Škorpiji, jer će Mars, planeta strasti, vladalac vašeg znaka ući u vaše astrološko polje partnerskih odnosa koje pada u Škorpiju. Ipak kako će Mars, planeta posesivnosti tokom avgusta tranzitirati preko Škorpije i ići u susret Saturnu, što je jedan od najtežih aspekata, trebalo bi da dame Bikovi budu mnogo tolerantnije jer mogu biti u vezi sa veoma posesivnim parnterom kome mogu dati povod za sumnju polovinom avgusta. Kako 21.jula i Saturn, planeta strogosti i vernosti kreće direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, moguće da ćete, naročito ako ste dugo u braku ili vezi, morati da se drugačije postavite prema partneru, da budete fer, iskreni i iznad svega odani.

Tokom leta moguća je strastvena veza sa dosta turbulenih momenata jer ćete, kako vi tako i partner biti ljubomorni. Slobodne dame Bikovi mogu biti u vezi sa nekim ko nije slobodan a muškarci Bikovi će biti skloni izletima van braka. Bračnim svađama biće skloni rođeni početkom 70tih. Rođeni sredinom 60tih mogu biti suočeni za preteranim finansijskim zahtevima partnera na koje neće biti spremni da odgovore. Oni koji žele da srede odnose sa partnerom, naročito ako se radi o prijateljskom razvodu imaju šanse da kupovinom nekretnine reše problem.

Početkom septembra dame Bikovi rođene u poslednoj dekadi znaka imaju priliku da se upoznaju sa nekim ko će često putovati zbog posla a rođeni početkom znaka biće zaokupljeni razmišljanjima kako da odu na neku romantičnu destinaciju ili će se baviti decom, planiraće proširenje porodice. Mladi, slobodni Bikovi mogu u tom periodu upoznati Lava ili Devicu i započeti romantičnu vezu. Moguće da će se raditi o osobi koja ima neke veze sa unifromom ili sa marketingom, medijima. Većina dama Bikova u ovoj godini može da uđe u brak i da planira proširenje porodice. Ne bi trebalo da u oktobru i novembru ulazite u rasprave sa Ovnom, Lavom ili Škorpijom ili sa partnerom koji je svojeglav, popuštanje će doneti rešenje problema. Moguće da će se postaviti pitanje zajedničkog života i većina će želeti da se negde preseli ili će biti obradovani vešću o uvećanju porodice. Drugo pomraćenje Sunca 23.oktobra može aprilske Bikova pomalo destabilizovati, naročito ako spadaju u one posesivnije predsatvnike ovog znaka ako su u vezi sa Lavom, Ovnom ili Škorpijom.Druga polovina oktobra može doneti poznanstvo na putu, strastvenu vezu sa Jarcem, Škorpijom. Asteroidi Eros I Karma vam svojom pozicijom idu u prilog i donose u vaš život dominantnog partnera koji međutim nema baš sjajnu narav.

U novembru je moguće poznanstvo na putu ili obnova veze sa osobom koja živi u inostranstvu ili se radi o strancu. Novembar je posebno povoljan za Bikove koji vole autoritativne partnere, za dame Bikove koje su u vezi sa ambicioznim partnerom koji gradi karijeru ili se bavi poslom koji ima veze sa uniformom.

Cele godine povremeno ćete imati utisak da ste vi ona strana koja mora da mnogo više taktizira i da se trudi u vezi jer će Saturn, planeta emotivne hladnoće i uzdržanosti tranzitirati preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa zbog čega će partnerovi problemi uvek biti prioritetni i vama se može činiti da ste pomalo gurnuti u drugi plan.U drugoj polovini godine, možete poželeti da razbijete monotoniju ulaskom u vezu sa nekim ko nije slobodan, moguće u tajnu vezu sa osobom s posla. Može se raditi o jednoj Vodoliji, Lavu ili Jarcu.

Zaključak – Dva partnera su u “igri” ali sedenje na dve stolice može rezultirati samoćom. Ospesivne ljubavi koje godinama traju u vidu platnoske ljubavi sa povremenim susretima uz beskonačnu nadu da će doći vaših pet minuta mogu dovesti do razočarenja. Iz prijateljskih odnosa javlja se ljubav. Inostranstvo igra veliku ulogu u ljubavnom životu bilo da se radi o privatnim ili poslovnim putovanjima. Moguće uvećanje porodice i ulazak u brak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK