Astrofon21

Velika Sveštenica II-Tarot karta za 17.maj

Ona je veoma važna u vezi sa vidovitošću. U trenucima meditacije i koncentracije možemo da se napajamo tim ogromnim bogatstvom. To je drugo značenje otvorene knjige. Za svestenicu, put sklada i inicijacije vodi kroz prirodu. Ona je mudrost koja mora cvetati u čovečijoj duši. VelikaSveštenica može imati velika i razna znanja, ali ona ih teško prenosi u svakodnevnu praksu i primenu. Ona je zaštitnica mudrosti i davalac znanja drugima. Simboliše tajnu, tajna znanja i skrivena osećanja. Nesposobnost praktičnog rada, ali dobru u činjenju praktičnih saveta. Karta ponekad ukazuje na platonske uticaje i ženu usedelicu. Predosjećanje nekih predstojećih događaja, dolazak nečeg novog.

KARTA U OBRNUTOG POLOŽAJA:

Čuvati se brbljive žene, ne zanositi se previše, već reagovati uravnoteženo. Želja da se tajno naškodi prijatelju. Ako izvučete ovu kartu kada ispitujete sami sebe u vašem životu može da postoji neka vrsta crnih rupa, razočarenja. Ovi negativni uticaji će vam u stvari, omogućiti da odredite svoj položaj i krenete boljim putem. U takvm trenucima najbolji lek je blizina prirode. Uostalom, oni koji imaju ovu kartu u svojoj liniji života veoma se loše snalaze u gradu. Naklonjeno joj je sve što se odnosi na prirodu, plodove zemlje i vrtove, botanička istraživanja ili istraživanja životinja. Na nju deluju godišnja doba i mesečeve mene.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK