Astrofon21

Vaš um je kontejner za vaše misli…..Svaka misao je galaksija u svemiru uma./Kvantna harmonizacija-Šta raste u bašti tvoga uma?

Svaka misao ima dominantne emocije i senzorne vibracije. Kako je misao proširena, vibracije će komunicirati. Misao će nastaviti svoju tendenciju delujući kao dominantna na unutrašnje vibracije. Video sam vrste matrica misli koje će prolaziti na putu do svesti. Ako su unutarašnje misli postale iskrivljene, ove matrice mogu prerasporediti inherentne vibracije i promeniti tendenciju iskrivljenih misli. Maharichi mi je rekao da intelekt filtrira misli, pomaže, uskladi ih tako da će one postati podrška za naše zdravlje i blagostanje. Može se puno saznati iz ovoga iskustva, ali za naše potrebe želim da se skoncentrišemo na jednu tačku. Misao se dobija od čiste svesti, postaje slabija i to je verovatno čini da postane štetna. Ono što mi zovemo negativne misli nemojte početi misliti na taj način. One postaju deformisane od strane unutarnjih pritisaka zabluda i straha. Jednom se rođena misao doživljava, razdvaja od anksioznosti.
Bhagavad Gita objašnjava to na ovaj način: “Strah je rođen od dualnosti. Više misao nije priključena na neograničenu jedinstvenu svest, misao shvata da je sama i pokušava kompenzovati svoje gubitke. To je kada distorzije mogu inficirati inače savršeno funkcioniranje misli. Loše misli dobijamo od loših akcija. Mi samo moramo gledati okolo i prihvatiti da u svakodnevnom životu retko naše misli su pune ljubavi, produktivne i skladne.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK