VAGA-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pred Vama je veoma plodan period kada treba maksimalno da se angažujete na svim poljima, jer sve ono što budete činili u smislu profesionalnog uspeha i lične sreće, pratiće Vas i grejati i tokom narednih godina. Ako imate jasnu ideju ili osećaj da nešto želite, nemojte dozvoliti da Vam neko uskraćuje širinu duha ili emotivna krila na kojima možete da uzletite do skoro nebeskih visina. Ipak, nijedan uspeh ili sreća nisu dovoljno potpuni i veliki, ako pored Vas nisu prisutne drage osobe i oni sa kojima možete da delite svako svoje zadovoljstvo. Očekuju Vas veoma uspešni rezultati koji će vam imponovati odmah početkom godine, kao i u periodu tokom februara meseca, i od 22. marta do 15. aprila. Originalnost pri rešavanju složenih poslovnih i finansijskih pitanja uz druge sposobnosti koje imate kod mnogih će stvoriti potrebu da Vas konsultuju za podršku, pomoć ili dobar savet. Usmerite svoju pažnju na razne korisne ciljeve u periodu od 31. maja do 13. jula, zatim posebno tokom septembra, novembra i decembra meseca.
Vaša karijera ove godine će imati globalnu izloženost mnogim vezama koje dolaze sa svih strana. Dolazi veoma pozitivan period u vašem profesionalnom području gde morate dati sve od sebe. Trebalo bi da budete u stanju da dokažete svoju hrabrost i umeće u ovom vremenskom periodu na veliko iznenađenje vaših kolega . Pokušajte da planirate bolje pre nego što se uputite u nepoznatu poslovnu teritoriju, ako morate. Timski rad će vam dobro koristiti, bolje nego da radite sami.
Horoskop za finansije. Vage u godinu Plavog Konja će graditi temelji za svoju budućnost. To znači da dostignuća 2021 godine budu potencijalom za sledeću. Vaš trud i ulaganja 2021 godine će doneti veomo visoke rezultate letom 2022. Ova 2021. godina će imati snažan finansijski uticaj na vaš život. U fazi ste svog života koja vas poziva na više materijalne potrošnje. Stoga je potrebno da zaradite mnogo da bi se stvari kretale nabolje. Ali, napomena, ne jedite više nego što možete da žvaćete. Međutim, malo sreće vas čeka sredinom godine. Izbegavajte sve dugoročne finansijske odluke tokom ove godine. Treba sačekati i gledati stvari, kako godina kreće dalje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.