NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Vaga-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vage će u maju doživeti nekoliko veoma važnih promena. Do sredine maja slobodnim Vagama Venera, iz astrološkog polja putovanja i inostranstva, mogla bi na nekom kraćem putu doneti ljubav ili vezu na daljinu sa osobom u znaku Ovna, Strelca ili Vage. Većina Vaga u partnerskim odnosima prolazeći kroz tenzije i preispitivanja u vezama i brakovima.

Posebnu pažnju obratite u periodu od 6. do 15. maja, kada ćete prolaziti izazovan period, pre svega u komunikaciji sa partnerom. Razmirice će se najčešće dešavati oko gluposti, pa sačekajte sredinu meseca za važnije odluke.

Veoma važna promena desiće se već oko 15. maja, kada će Uran nakon sedam godina napustiti znak Ovna i vaše astrološko polje partnerstva i preći u znak Bika i vaše polje transformacije strasti i seksualnosti. Ovo će doneti smirenje u mnogim odnosima i brakovima, ali i nov ciklus u vašem životu. Nakon 20. maja Venera prelazi u znak Raka i vaše astrološko polje karijere, ali i prošlosti. Ovo nekima od vas može vratiti osobu u koju ste davno bili zaljubljeni.

POSAO I FINANSIJE

Maj će Vagama doneti mnogo akcije, ali i pojačan obim posla i uspeh koji ste dugo očekivali. Pun mesec iz polja ličnosti staviće poslovne odluke u prvi plan, a one će se vrednovati više nego inače, posebno ukoliko ste zaposleni u većim kolektivima ili na poslovima vezanim za nove tehnologije, dizajn, ali i ako radite sa strancima.

Oko 19. maja moguća je neočekivano dobra zarada i olakšanje nakon nekog napornog projekta. Uz Ovna ili Raka ostvarićete jedan od vaših najvažnijih ciljeva. Tranzit Venere, kroz vaše astrolosko polje putovanja i inostranstva, doneće vam krajem maja lep poslovni put, ali i saradnju sa inostranstvom o kojoj ste dugo maštali.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.