Vaga i Vodolija-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Vaga i Vodolija u horoskpu?

Ovaj susret dva vazdušna znaka donosi mnogo radosti, jer Vaga i Vodolija imaju dosta toga zajedničkog. Oboje su mislioci, uživaju u izražavanju i komunikaciji, i oboje su zainteresovani za pravdu i neokaljanost. Uživaju u prijateljstvima, klone se konflikata i žive životom koji reflektuje njihove samilosne poglede na svet. I Vaga i Vodolija su privučeni neobičnim ljudima, uzbuđenjima i druženjima, što predstavlja i više nego veliku šansu da se u tom svetu nađu i zaljube jedno u drugo. I kada Vodolija pohita da pomogne prijatelju u nevolji u kasno doba noći, Vaga ne samo da će to razumeti, već će verovatno poći i ona. Ako Vodolija dovede kući nepoznatog stranca u nevolji, da mu pomogne za noćni smeštaj – Vaga će se pobrinuti da ga lepo smesti u gostinjskoj sobi, bez pobune i bez pitanja.

Vodolija i Vaga – ovo može biti divna kombinacija za brak. Oboje vole lepotu, društvo, ljude i to je čvrsta greda za idealnu vezu ova dva znaka. Jedan od mogućih problema može biti nesporazum, jer partner u znaku Vodolije ponekad zna da bude nepredvidiv i da se bez ikakvog razloga povuče u sebe i odbija da komunicira. U takvim slučajevima, najbolja stvar koju partner u znaku Vage može uraditi je da mu dopusti tu željenu samoću, i Vodolija će se ubrzo vratiti u normalno stanje i sve će biti u najboljem redu AKO Vaga ne zahteva i ne insistira na objašnjenjima.

Vodolija uživa u svakoj novoj formi seksualnog izražavanja (što luđe to bolje), a Vaga je fascinirana ovom zajedničkom vezom u svim formama, sa tako ushićeno razigranim stvorom kao što je Vodolija. Upozorenje: Vaga je sklona da idealizuje ljubav i voljenu osobu i time može preopteretiti duh emocionalno nezavisnog partnera u znaku Vodolije… Ipak, ovo dvoje će lakše od ostalih parova dolaziti do kompromisa.

Mišljenja drugih ljudi znače vrlo malo Vodoliji, koji ne razume kako Vaga može biti povređena grubim primedbama nekoga sa strane i verovatno će je nazvati preosetljivom. I Vodolija i Vaga su prirodno jako društveni i prijateljski nastrojeni, ali dok Vaga svoju ljubav usmerava prema samo jednoj osobi, Vodolija želi da osim partnera, na neki način voli i sve ostale ljude na svetu.

U ovoj kombinaciji obično nema monumentalnih nesuglasica, ali Vaga mora naučiti da razume i prihvati Vodolijinu nepredvidivost. Vaga je kardinalni horoskopski znak i nastojaće da dosegne kontrolnu poziciju u ovoj zajedničkoj vezi, ali Vodolija je fiksni horoskopski znak i suprodstaviće se naređenjima koja nisu njegova. Pre susreta sa partnerom u znaku Vage, Vodoliji seks možda i nije značio puno, ali to sa Vagom može biti sasvim novi doživljaj, jer je Vaga impulsivni ljubavnik i može naučiti Vodoliju spontanošću.

Postoji velika mogućnost da poslovni odnosi između ova dva horoskopska znaka nikada ne napuste početni stepen razvitka, jer oba partnera su više zainteresovana za društveni život nego za posao. Naravno, sve to zavisi od ostalih aspekata u svakom znaku pojedinačno. Ako pokušaju poslovne odnose, koncentrišu se na zajednički uspeh i posvete dosta vremena i pažnje na sve poslovne aspekte, šanse za uspeh mogu procentualno da porastu. Vazdušni znaci Zodijaka umeju biti veoma stručni pri realizaciji posla. Za sigurniji uspeh, Vaga i Vodolija bi svoje moguće međusobne poslovne odnose trebali održavati uz pomoć dobrog knjigvođe, koji bi bio dobro upotpunjenje ovakvoj kombinaciji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK