Astrofon21

Vaga i Vaga-Slaganje znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu dve Vage u horoskopu?

U ovoj kombinaciji su oba partnera puna energije i oboje previše zahtevaju jedno od drugoga, što vezu čini veoma napornom za oboje. Ako nemaju dovoljno spoljašnjih interesa, lako migu postati nervozni i izfrustrirani jedno drugim, jer ni muškarac ni žena Vaga ne vole da provode puno vremena u kući.

Kada Vagin stil susretne Vaginu eleganciju, privlačnost je obostrana i momentalna. Oboje imaju skoro iste interese i kvalitete, što im može pomoći da bolje razumeju jedno drugog. Oboje uživaju u tome kada im se drugi dive, čak i dalje od samo kućne teritorije i oboje brzo shvataju i razumeju motive jedno drugoga. U ovoj kombinaciji oba partnera imaju toliko toga zajedničkog i toliko malo razlikosti i konflikata, što ovaj spoj pravi jako preporučljivim za „duge staze“.

Romansa počinje kada se dve Vage nađu u ravnoteži. Afere u postelji su očaravajuce i čak malo ekstravagantne. Ovo dvoje stvarno jako dobro razumeju jedan drugoga, dive se međusobno zajedničkim vrlinama i čak gaje simpatije prema zajedničkim manama. Najveći problem u ovoj vezi mogu biti nerešeni konflikti, jer oboje zaziru od diskusije kada se pojave nesporazumi ili različita mišljenja. Oboje radije zaboravljaju incident, samo da ne bi narušili zajednički mir – i upravo to vremenom može dovesti do nagomilavanja problema. Veliki su ljubitelji umetnosti i u stanju da potrose puno novca i vremena u dekorisanju zajedničkog doma, u čija četri zida će se uvek vraćati da napune svoje baterije energijom.

Njihov zajednički život je sklon jako hektičnim vremenima – često provedu mnogo više vremena sa drugim ljudima, nego jedno sa drugim.

Upozorenje: Vage su ponekad sklone da budu skoro paralizovano neodlučne. Ako oboje istovremeno upadnu u takvu jednu fazu neodlučnosti, nista neće biti u stanju da reše dok god se barem jedno od njih dvoje ne izvuče iz te paralizujuće krize. Oboje rado izmišljaju nove načine da zadovolje jedan drugog u postelji i time konstantno drže strasti i međusobnu seksualnu privlačnost na nivou. Sklonost neveri je često problem koji preti ovom spoju, jer su oboje jako zaljubljivi i odanost im baš nije najjača strana, mada poseduju prilično jaku i eruptivnu ljubomoru.

S vremena na vreme bi trebali napraviti kratku pauzu i dati oduška jedno drugome na neko vreme. Oboje poseduju sakrivenu stranu dubokih osećanja i mračnih briga, koju samo u retkim slučajevima otkrivaju drugim ljudima. Iako Vaga pripada kardinalnim znacima Zodijaka i često teži da bude vodič u vezi, ipak mnogo lakše od ostalih kardinalnih znakova prihvata stvaranje ravnoteže, koja daje dovoljno prostora za potrebe oba partnera. Poslovni odnosi između dve Vage imaju šanse za uspeh, jer oba partnera poštuju timski rad i sposobni su da postanu čak i dobri poslovni prijatelji. To bi mogao biti ključ za uspešnu saradnju, jer u ovom slučaju oboje znaju da respektuju i poštuju vizije i poslovna zalaganja partnera

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK