Vaga i Strelac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Vage i Strelci?

Inhibicija nije deo ličnosti ni Vage niti Strelca, pa nebi bilo ništa čudno da na osnovu jake međusobne privlačnosti, ovo dvoje zajedno u postelji provedu mnogo vremena. Srećna i za zadovoljstvom tragajuća Vaga biće totalno fascinirana Strelčevim optimizmom natopljenim karakterom. Ovo dvoje su skloni da postanu i jako dobri prijatelji jer Vaga zna da nudi ohrabrenje na putu ka idejama, bez obzira kako nepraktične one mogu biti.

Ovaj svetlucavi susret Vazduha i Vatre je pun uzbuđenja i varnica. Kada se otmena Vaga i pustolovni Strelac sretnu, plamenčić ljubavi brzo se razvije u divlju vatru. Strelčeva filozofija života može malo pretrpati slobodnu i ljubaznu Vagu, ipak, ovo je dobra kombinacija za bračne odnose. Jedino pitanje koje ostaje postavljeno je da li će Vaga moći izdržati zajednički život sa partnerom u znaku Strelca?

Ljubav Vage prema lepoti, luksuzu i društvenim zabavama odgovara Strelcu, ali on neće dozvoliti da bude vezan za svog partnera u znaku Vage. Strelac mrzi ropstvo i neće ga tolerisati ni u najmanjoj dozi – koristiće sve što je u njegovoj moći da pokida konopce kojima Vaga pokušava da ga veže za sebe. I iako Strelac voli da se pohvali kako ne spada u ljubomorne tipove, sa partnerom u znaku Vage ova izjava se često dokaže kao netačna – Vaga će izazvati mnoge ljubomorne ispade kod Strelca, zbog svojih izlazaka, otvorenih pogleda na druženje i svojih mnogobrojnih obožavatelja.

Strelac je podanik ekspanzivnog Jupitera, pa je mnogo više nemiran i aktivan u odnosu na Vagu i voli rizik. Vaga obično nema ništa protiv pustolovina, ali će je i njena potreba za izlascima i zabavom držati jako motivisanu. Strelac zna da bude odličan prijatelj, kao i ljubavnik. Problemi između ovo dvoje se ne pojavljuju prečesto, mada otvorenost Strelca ume ponekad jako da povredi senzitivna osećanja Vage, dok Vaga ponekad zna i previše da upravlja emocijama nego što bi se to Strelcu svidelo – i opet je tu taktična priroda Vage u akciji kreiranja harmonije zajedničkog života.

Ovo dvoje će znati dobro da se složi, pogotovo ako Strelac provodi dovoljno vremena sa svojim partnerom u znaku Vage, da bi bio u stanju da zadovolji njegovu potrebu za zajedništvom. Finansije mogu biti slaba tačka u ovoj uniji jer ni Strelac ni Vaga nisu baš poznati po dobrom rukovodstvu finansija i planova za budućnost. Konstantni finansijski pritisak može izazvati raspad njihove zajednice, ako se barem jedan od partnera ove zajednice ne pozabavi njihovim budžetom, zaradama i potrošnjom i natera drugog da uvidi razloge finansijske krize i pomogne pri smanjivanju ekstravagancija.

Jaka međusobna privlačnost koja ih je na početku veze mamila jedno drugom, obično ne potraje dugo, jer oba partnera daju prednost životu u konstantnom pokretu i interakciji sa drugima. Strelac voli da laska, da ogradi partnera u znaku Vage i sasluša njegove izjave, kako bi lakse detektovao potrebu za stimulacijom. Ovaj spoj može biti jako uspešan u društvu, umetnosti, romantici ili jednostavno učešćem u životnoj beskrajnoj paradi. Što se poslovnih odnosa tiče, ovo dvoje se neće baš najbolje složiti, ali je zato veoma moguće da postanu prijatelji za čitav život. Ni jedan ni drugi partner nema talenta za finansije i oboje teže ekstravaganciji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €