Astrofon21

Vaga i Škorpija-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Vage i Škorpije?

Škorpijine intenzivne ljubavne izjave i laskanja biće veoma privlačne za Vagu na početku veze, u čijim će očima čak i ljubomorna posesivnost izgledati kao romantika. Ali vrlo brzo će se Vaga početi da oseća vezana, zatvorena i stegnuta Škorpijinom ljubavlju, što će Vagu tad već naterati na kovanje planova za beg. Misterioznio Škorpija je vodeni horoskopski znak i podanik je moćnog Marsa – boga rata, i uzbirkanog Plutona – boga podzemlja. Otmena i osećajna Venera je gospodar Vage, horoskopskog znaka harmonije i ravnoteže, koji je pak stegnut zanosom Saturna i ne prihvata komandu nad sobom. Vaga vlada harmonijom veze, balansira i vaga ideje, deli usluge i pravdu, zapakovanu na najelegantniji način. Škorpijin je ponosni privatni istraživač koji otkriva skrivene tajne, koristeci svoj prodorni pogled za otkrivanje tuđih mana i vrlina. Između Vage i Škorpije se često stvara jaka privlačnost i simpatija. Pošto je Škorpija vise dominantna, Vagin čar i smisao za ispravnost postupaka dopunjavaju Škorpijinu sposobnost prosuđivanja. Sve sposobnosti kojima se divi, Vaga vidi u Škorpiji. Škorpija poseduje seksualni nagon, koji Vaga želi da postigne.

Vaga je jako sentimentalna i privržena kada voli i to odgovara Škorpijinim dominantnim i posesivnim potrebama. I dok god Vaga ne vređa Škorpijin ponos, u Škoriji će naći dobrog bračnog partnera i sve ono što za zajednički život želi i traži. Vagin šarm i Škorpijin magnetizam se međusobno privlače. Škorpija uživa u nežnosti Vage i u njenom trudu da udovolji, dok je Vaga fascinirana konstantnim otkrivanjem seksualnih tajni. Ali… Vaga voli izlaske, a društveni modus komunikacije nailazi na nepristupačnu Škorpijinu površinu. Vaga voli da planira i da se dogovara, a Škorpija je spletkar koji neobično puno vremena provodi u sakrivenom svetom mestu svoje duše. U situacijama gde se Vaga lako i brzo menja, Škorpija ostaje tvrdokorna i nesalomljiva. Otvorenost i iskrenost Vage se ne slaže dobro sa okrutnim i nemilosrdnim Škorpijinim akcijama.

Zajednički ciljevi i interesi bi ovom paru mogli otkloniti sve međusobne poteškoće. U ime dostignuća mira i harmonije, Vaga bi trebala da posveti više pažnje Škorpijinim osećanjima, po kojima može prepoznati Škorpijinu duboku ljubav. Škorpija mora pokušati da se otvori i opusti i ne bude tako restriktivna i ograničena prema svom partneru u znaku Vage. U zajedničkom domaćinstvu, Škorpija će morati da se pozabavi finansijama jer Vaga ne prepoznaje svrhu budžeta i gubljenja vremena u brigama oko plaćanja racuna. Škorpija ima dar psihičke percepcije i poznavaće Vagu bolje nego što ona poznaje samu sebe. Vaga je kardinalni znak, sa potrebom da vodi, ali Škorpija jednostavno nije rođena za to da prihvata tuđa naređenja. Škorpija bi mogao davati lekcije tvrdoglavosti čak i kamenju lično! Ovo je komplikovana i teška kombinacija, koja će najbolje funkcionisati ako postoje i međusobni poslovni interesi između ova dva partnera

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK