Astrofon21

Vaga i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Vaga i Ribe u horoskpu?

Ovde se radi o neobičnoj kombinaciji, mada fizička privlačnost između ovo dvoje može biti itekako intenzivna. Vazduh i Voda se ne mešaju tako lako, ali slučaj u kojem se to desi, poseduje posebne kvalitete. Ribe su sklone paranoji i samosažaljenju, verovanju da neko negde misli loše o njima. Sažaljenje prema jednoj takvoj osobi u znaku Ribe može biti aktivator za ovu vezu, jer Vaga će želeti da pokuša da razvedri zabrinutu Ribu i skrene joj pažnju na vedrije strane života. Vaga podržava i razume romantičnu i osetljivu ličnost Ribe, uz čije komplimente i divljenje se oseća kao najfamoznija osoba na svetu. Partner u znaku Ribe će biti zadovoljan ekskluzivnim prisustvom Vage, mada će društvene afere Vage verovatno izazvati izlive ljubomore i disharmoniju u njihovom intimnom životu. Vaga se može složiti sa mnogim različitim ljudima i karakterima, ali Riba je prilično diskriminantna i to je uzrok njihovih međusonbnih nesuglasica. Ništa ne unesrećuje Vagu više nego natmurena, zlovoljna i džangrizava Riba.

Seksualno, Riba je zanosna i voljna da zadovolji partnera, poseduju delikatnu lepotu ili su omotani misterijom, zahvaljujući elementu Voda i uticaju misterioznog Neptuna i lekovitog Jupitera. Vaga voli da glumi i da se pretvara, dok Riba stvarno oseća stvari koje ispoljava i na osnovu toga Vaga misli da Riba život shvata preozbiljno, kada je smore njene poznate duboke depresije. Ako Vaga pokuša da konfrontuje Ribu sa tim mišljenjem, podleze opasnosti da izazove neurotičnu temperamentnu eksploziju Ribe. Riba ume biti tajnovita i povučena, i ako Vaga analizira svaki pokret svog partnera, izazvaće kod Ribe još veće povlačenje.

Oboje visoko cene umetnost i lepotu i to je ono što zajednički gaje u njihovoj vezi i zajedničkom životu. Isto tako, oboje poseduju sakrivene strane karaktera i uživaju u svojim privatnim svetovima. Ipak, u spoljašnjem svetu, ti zakoni se menjaju. Gde Vaga voli da diskutuje, da se bori i prepučava, Riba ostaje tajnovita i izlaže potrebu za samoćom. Riba voli da preuzme vodeću ulogu u zajedničkoj postelji, pa bi Vaga trebala kontrolisati svoje prevelike zahteve i tužbe. Ribi su veoma poznate i bliske Vagine želje i potrebe i dace sve od sebe da ih zadovolji, ali svaka pogrešna i gruba reč sa Vaginih usana može povrediti ponos Ribe, čak do mere gubljenja interesa za zajednički seksualni akt. Vaga je kardinalni znak i voli da vodi, dok je Riba mutirajući (promenljiv) znak i rado radi u pozadini.

Gde je Vaga vodič, Riba je pratioc, ali prilagodljive Ribe ne žele biti naterane na pratnju! Ribe je inače opšte poznata za izabiranje pogrešnog partnera za život. Ako se Vaga i Ribe ne slažu, njihova međusobna privlačnost se može lako potrošiti ili jednostavno ispariti. Striktni poslovni odnosi mogli bi funkcionisati između ovo dvoje, ako Riba koristi svoje ideje i umetničke aspekte, dok se Vaga brine oko marketinga i menadžmenta – ova šema može doprineti stvaranju jakih i dobrh poslovnih odnosa.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK