Vaga i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Vaga i Ribe u horoskpu?

Ovde se radi o neobičnoj kombinaciji, mada fizička privlačnost između ovo dvoje može biti itekako intenzivna. Vazduh i Voda se ne mešaju tako lako, ali slučaj u kojem se to desi, poseduje posebne kvalitete. Ribe su sklone paranoji i samosažaljenju, verovanju da neko negde misli loše o njima. Sažaljenje prema jednoj takvoj osobi u znaku Ribe može biti aktivator za ovu vezu, jer Vaga će želeti da pokuša da razvedri zabrinutu Ribu i skrene joj pažnju na vedrije strane života. Vaga podržava i razume romantičnu i osetljivu ličnost Ribe, uz čije komplimente i divljenje se oseća kao najfamoznija osoba na svetu. Partner u znaku Ribe će biti zadovoljan ekskluzivnim prisustvom Vage, mada će društvene afere Vage verovatno izazvati izlive ljubomore i disharmoniju u njihovom intimnom životu. Vaga se može složiti sa mnogim različitim ljudima i karakterima, ali Riba je prilično diskriminantna i to je uzrok njihovih međusonbnih nesuglasica. Ništa ne unesrećuje Vagu više nego natmurena, zlovoljna i džangrizava Riba.

Seksualno, Riba je zanosna i voljna da zadovolji partnera, poseduju delikatnu lepotu ili su omotani misterijom, zahvaljujući elementu Voda i uticaju misterioznog Neptuna i lekovitog Jupitera. Vaga voli da glumi i da se pretvara, dok Riba stvarno oseća stvari koje ispoljava i na osnovu toga Vaga misli da Riba život shvata preozbiljno, kada je smore njene poznate duboke depresije. Ako Vaga pokuša da konfrontuje Ribu sa tim mišljenjem, podleze opasnosti da izazove neurotičnu temperamentnu eksploziju Ribe. Riba ume biti tajnovita i povučena, i ako Vaga analizira svaki pokret svog partnera, izazvaće kod Ribe još veće povlačenje.

Oboje visoko cene umetnost i lepotu i to je ono što zajednički gaje u njihovoj vezi i zajedničkom životu. Isto tako, oboje poseduju sakrivene strane karaktera i uživaju u svojim privatnim svetovima. Ipak, u spoljašnjem svetu, ti zakoni se menjaju. Gde Vaga voli da diskutuje, da se bori i prepučava, Riba ostaje tajnovita i izlaže potrebu za samoćom. Riba voli da preuzme vodeću ulogu u zajedničkoj postelji, pa bi Vaga trebala kontrolisati svoje prevelike zahteve i tužbe. Ribi su veoma poznate i bliske Vagine želje i potrebe i dace sve od sebe da ih zadovolji, ali svaka pogrešna i gruba reč sa Vaginih usana može povrediti ponos Ribe, čak do mere gubljenja interesa za zajednički seksualni akt. Vaga je kardinalni znak i voli da vodi, dok je Riba mutirajući (promenljiv) znak i rado radi u pozadini.

Gde je Vaga vodič, Riba je pratioc, ali prilagodljive Ribe ne žele biti naterane na pratnju! Ribe je inače opšte poznata za izabiranje pogrešnog partnera za život. Ako se Vaga i Ribe ne slažu, njihova međusobna privlačnost se može lako potrošiti ili jednostavno ispariti. Striktni poslovni odnosi mogli bi funkcionisati između ovo dvoje, ako Riba koristi svoje ideje i umetničke aspekte, dok se Vaga brine oko marketinga i menadžmenta – ova šema može doprineti stvaranju jakih i dobrh poslovnih odnosa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €