Vaga i Ovan-Slaganje znakova i uporedni ljubavni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Atrakcija i privlačnost između Ovna i Vage je česta, ali nažalost ne uvek i trajna.

Ovo je spoj dva različita karaktera sa jako različitim ličnostima. Venera je planeta lepote i romanse a Mars planeta strasti romanse. Ovan veruje u ravnopravnost polova i ravnopravnost bračnih partnera, i u početku će biti amiziran Vaginim pokušajima da dominira vezu. Ali, prava borba počinje kada Ovan napokon shvati da je Vaga totalno ozbiljna što se toga tiče.

Ovan (vatreni znak) i Vaga (vazdušni znak) su oboje idealisti i romantičari, ali brzine njihovih delovanja su veoma različite. Vazduh hrani vatru – Vaga se divi Ovnovoj nezavisnosti i teži odlučujućim akcijama, dok Ovna privlači Vagin stil i ljubav prema kooperaciji.

Oba znaka su talentovana za dramu i strastvene situacije, pa je veza na početku veoma uzbudljiva. U svakom slučaju, impulsivne Ovnove akcije će se ubrzo sudariti sa Vaginom tendencijom da sve dobro odvaga. Vaga uživa u momentima promišljenosti, u kojima Ovan često gubi strpljenje. Ovan nikada neće moći da razume agoniju neodlučnosti Vage, a Vaga će Ovnovu brzopletost uvek smatrati teškom za podneti.

Pri nedostatku razumevanja, gađaće se argumentima kao grudvama. Činjenica da oboje poseduju impulsivnu prirodu i temperament, može biti odlučni aspekt njihove međusobne privlačnosti na početku veze. Vaga je uvek rada i spremna da koliko god može pomogne onima koji su u nevolji, dok Ovan takve akcije smatra gubljenjem vremena, pogotovo ako oseća da je osoba u nevolji sposobna za samostalni opstanak.

Ljubav Vage prema harmoniji se projektuje i na okollinu, gde aljkavi i neorganizovani Ovan zna da izgleda kao mrlja na panorami. Njihov međusoban trud za harmoniju u domaćinstvu biće esencialan. Vaga voli strastvene debate ali nema interes za otvorene konflikte.

Kombinacija ova dva znaka će biti u najboljem stanju ako se bazira na zajedničkim interesima, bilo na bazi vere ili kreativnih projekata. Ovaj spoj omogućiće i jednom i drugom da vide vrednost partnerovog mišljenja, njegove stavove i poglede na različite situacije.

Bez poverenja i vere u oslonac, spoj Vatre i Vazduha bi bio samo vruća para koja se brzo raspline i nestane. Oboje moraju naučiti kako da se oslone i da veruju jedno drugome.

Što se posla tiče, Vaga je veoma sposobna za marketing a Ovan zna kako privući i zadržati mušterije. Uzimajući u obzir susret ove dve ličnosti, ovo ne bi bio preporučljiv tim za zajedničke poslove, ali uzimajući u obzir sve ostale aspekte i sposobnosti oba partnera – poslovni odnos bi mogao biti ušpesan ako bazira i na jakom prijateljstvu i respektu prema partnerovim idejama i poslu.

Najbolji aspekt ovog spoja je harmonija rezultirana od unije Venere i Marsa. Održavanje ravnoteže između ličnih stvari i stvari partnera je veliki aspekt iskustva za oboje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD