Vaga i ostali znakovi Zodijaka-Ovaj vazdušni dualitet može praviti kompromis

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj vazdušni dualitet može praviti kompromis sa svim ostalim znakovima, ali najbolje će se razumeti sa Blizancima i Ribama. Kako se slaže sa ostalima, pročitajte.

VAGA I OVAN

Ova se dva znaka privlače na neobičan način. Strastveni Ovan u očima Vage kojoj je osnovni cilj da bude poželjna pravi hemijsku reakciju nesvakidašnje strasti. Ovo su dve potpune suprotnosti.

VAGA I BIK
S obzirom na to da su pod uticajem iste planete, Venere, ovaj par bi mogao da opsane, ali uz blaži napor. Vaga ume da bude suviše neodlučna u nekim situacijama, a Bik nema strpljenja za takve karakteristike.

VAGA I BLIZANCI
Ovaj spoj je kompatibilan. Dva „vazduha“ neuhvatljive i nestalne prirode. Oba znaka vole zabavu i kao spoj prolaze kroz nezaboravne životne trenutke. Po njima se pišu knjige i scenariji za filmove. Oni jedno drugome bude strast. Međutim, kada život nametne realne probleme, svako „beži svojoj mami“.

VAGA I LAV
Lav i Vaga su dosta dobri partneri. Oboje su društveni, zanimljivi i vole izlaske. Lako će se primetiti i privući jer se i jedan i drugi znak vole isticati u društvu. Problemi mogu da se pojave zbog kritičnosti i neodlučnosti Vaga, što Lavovima ide na živce. Vage po svojoj prirodi nisu veran znak, to smeta Lavu koji voli da bude centar nečijeg sveta.

VAGA I DEVICA
Devica kao izvrstan analitičar i mislilac može ukazati Vagi na neke omaške u stajlingu, što će joj veoma koristiti jer je sama neodlučna. Ovim se Vaga vezije za svog savetnika i ceni iskreno mišljenje koje ima smisla. Ipak, Vagina neodlučnost može iritirati Devicu.

VAGA I VAGA
Loša strana ove kombinacije je što, ukoliko ste u nešto nesigurni, možete večito o tome raspravljati. Sa druge strane vi ste kreativni i dopadljivi. Vi ste par koji je lepo videti i ostavljate snažan utisak na druge, ali kao par niste ni upola toliko stabilni.

VAGA I ŠKORPIJA
Oba znaka imaju sklonost ka romantici. Međutim Škorpija u ovom slučaju Škorpija čezne za jakim emocijama i melodramom, Vaga teži harmoniji i miru. Početna strast je zagarantovana, ali da bi našli sklad, morali bi prilično truda da ulože.

VAGA I STRELAC
Potreba za avanturom može izazvati izvesne ispade ljubomore kod Vage, njen šarn obično uspeva da vrati „zabludelu ovčicu“. Ovo je jednostavno prirodan par uprkos ovom primeru.

VAGA I JARAC
Treba priznati da problem postoji da bi mogao da se reši. Hladnoća Jarca je nešto što, svakako, Vaga neće tolerisati. Oboje vole tradicionalne vrednosti, ali svaka njihova emocija je u suprotnosti.

VAGA I VODOLIJA
Vi možete pričati celu noć i još… Ovde se radi o izuzetnoj mentalnoj povezanosti. Vodolija ima tendenciju da usreći Vagu svojim nesvakidašnjim idejama i iznenađenjima. Oboje teže liberalnom odnosu.

VAGA I RIBE
Na prvi pogled reklo bi se da ste srodne duše, ali niste. Ribe su uzavrela masa duševnih elemenata, dok je Vaga izazovno romantična na površini, suviše smirena, hladna i ne ume da se snađe sa emocijama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €