Astrofon21

Vaga i ostali znakovi Zodijaka-Ovaj vazdušni dualitet može praviti kompromis

Ovaj vazdušni dualitet može praviti kompromis sa svim ostalim znakovima, ali najbolje će se razumeti sa Blizancima i Ribama. Kako se slaže sa ostalima, pročitajte.

VAGA I OVAN

Ova se dva znaka privlače na neobičan način. Strastveni Ovan u očima Vage kojoj je osnovni cilj da bude poželjna pravi hemijsku reakciju nesvakidašnje strasti. Ovo su dve potpune suprotnosti.

VAGA I BIK
S obzirom na to da su pod uticajem iste planete, Venere, ovaj par bi mogao da opsane, ali uz blaži napor. Vaga ume da bude suviše neodlučna u nekim situacijama, a Bik nema strpljenja za takve karakteristike.

VAGA I BLIZANCI
Ovaj spoj je kompatibilan. Dva „vazduha“ neuhvatljive i nestalne prirode. Oba znaka vole zabavu i kao spoj prolaze kroz nezaboravne životne trenutke. Po njima se pišu knjige i scenariji za filmove. Oni jedno drugome bude strast. Međutim, kada život nametne realne probleme, svako „beži svojoj mami“.

VAGA I LAV
Lav i Vaga su dosta dobri partneri. Oboje su društveni, zanimljivi i vole izlaske. Lako će se primetiti i privući jer se i jedan i drugi znak vole isticati u društvu. Problemi mogu da se pojave zbog kritičnosti i neodlučnosti Vaga, što Lavovima ide na živce. Vage po svojoj prirodi nisu veran znak, to smeta Lavu koji voli da bude centar nečijeg sveta.

VAGA I DEVICA
Devica kao izvrstan analitičar i mislilac može ukazati Vagi na neke omaške u stajlingu, što će joj veoma koristiti jer je sama neodlučna. Ovim se Vaga vezije za svog savetnika i ceni iskreno mišljenje koje ima smisla. Ipak, Vagina neodlučnost može iritirati Devicu.

VAGA I VAGA
Loša strana ove kombinacije je što, ukoliko ste u nešto nesigurni, možete večito o tome raspravljati. Sa druge strane vi ste kreativni i dopadljivi. Vi ste par koji je lepo videti i ostavljate snažan utisak na druge, ali kao par niste ni upola toliko stabilni.

VAGA I ŠKORPIJA
Oba znaka imaju sklonost ka romantici. Međutim Škorpija u ovom slučaju Škorpija čezne za jakim emocijama i melodramom, Vaga teži harmoniji i miru. Početna strast je zagarantovana, ali da bi našli sklad, morali bi prilično truda da ulože.

VAGA I STRELAC
Potreba za avanturom može izazvati izvesne ispade ljubomore kod Vage, njen šarn obično uspeva da vrati „zabludelu ovčicu“. Ovo je jednostavno prirodan par uprkos ovom primeru.

VAGA I JARAC
Treba priznati da problem postoji da bi mogao da se reši. Hladnoća Jarca je nešto što, svakako, Vaga neće tolerisati. Oboje vole tradicionalne vrednosti, ali svaka njihova emocija je u suprotnosti.

VAGA I VODOLIJA
Vi možete pričati celu noć i još… Ovde se radi o izuzetnoj mentalnoj povezanosti. Vodolija ima tendenciju da usreći Vagu svojim nesvakidašnjim idejama i iznenađenjima. Oboje teže liberalnom odnosu.

VAGA I RIBE
Na prvi pogled reklo bi se da ste srodne duše, ali niste. Ribe su uzavrela masa duševnih elemenata, dok je Vaga izazovno romantična na površini, suviše smirena, hladna i ne ume da se snađe sa emocijama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK