Vaga i Jarac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Vaga i Jarac u horoskpu?

Prvi susret Vage i Jarca je intenzivan, zbog njihovih dubokih razlikosti. Jarac je organizovana individua i u nekim prilikama to može privući Vagu koja se upravo odmara između hektičnih ljubavnih afera. Vaga je dobar domaćin za zabavu ljudi koje Jarac koristi za uspon u svojoj karijeri, i taj potez se jako poštuje od strane teško radećeg Jarca. Za neko vreme Vaga neće imati ništa protiv ove situacije, sve dok ne počne da se oseća vezana i sprečena, sa potrebom za uzbuđenjem koje će joj život učiniti boljim. U ovoj fazi Vaga može postati razočarana svojom vezom sa Jarcem. Vagu privlači Jarčeva seksualnost i njegova jaka ali mirna persona, dok je Jarac ganut stilom i otmenošću Vage. Sve to stvara jak magnetizam u zajedničkoj postelji. Vaga je veoma sklona diskusiji ako je Jarac spreman da je snabde informacijama.

Halapljivi mentalni procesi Vage fasciniraju Jarca u prvo vreme, mada ta fascinacija zna i da opadne pod pritiskom konstantne potrebe partnera u znaku Vage da debatuje stvari koje ne vode direktno ka odluci. Ako Vaga ne misli da je stabilna Jarčeva priroda previše dosadna, postoje dobre šanse za uspeh ove veze i srećan brak. Jarac će pre venčanja biti mnogo više liberalan sa svojim pogledima na seks pre braka, nego što će biti posle venčanja – Vaga treba dobro proveriti svoju društvenu okolinu, i učiniti je da se poklapa sa jarčevim predstavama i stavovima, inače se u protivnom izlaže mnogim neprijatnim momentima.

Jarac može biti na granici fanatizma, što se tiče finansija, štednje i planova za budućnost – u stanju je da se suzdrži od malih i velikih zadovoljstava da bi doprineo boljem finansijskom balansu, koji u Jarčevim očima simboliše sigurnost. Vaga, koja izuzetno voli da troši novac, imaće velikih problema da razume taj Jarčev aspekt štednje, a pogotovu da se povinuje Jarčevim finansijskim zakonima. Vaga očekuje da partner svoju ljubav verbalizuje, i ima potrebu za mnoštvom ljubavnih deklaracija od strane partnera, da bi u to stvarno poverovala. Jarac nažalost nije dobar u ljubavnim deklaracijama, i Vaga će ga eventualno nabediti kako ne ume da voli, kako je neosetljiv i hladnog srca… Jarčev odnos prema poslu će isto proizvesti probleme u vezi sa partnerom u znaku Vage, jer Vaga će imati problema da mu skrene misli i pažnju sa posla na bilo šta drugo. I Vaga i Jarac pripadaju kardinalnim znacima Zodijaka. Njihova zajednička veza je zbog toga izazov za oboje, i moraju se naviknuti na pregovaranja oko vlasti. Ni jedan ni drugi partner se ne predaje lako.

Ako uspeju da dođu do dogovora bez da zarate, njihova zajednička veza je vredna pokušaja i zalaganja. U poslovnim odnosuma Jarac neće biti u stanju da prihvati ekstravagantnost Vage i njene poglede na suštinu vođenja posla i finansija, sem toga, ličnosti ova dva horoskopska znaka su tako različite da neće imati sreće da se slože po mnoštvu pitanja – to ne bi bila dobra i preporučljiva poslovna saradnja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €