Astrofon21

UZDIŽUĆI MESEC/Lunarni tip ličnosti

UZDIŽUĆI MESEC (buntovnik, kreativni genije, individualista / socijalni idealista)
U potpunoj tami radja se i pojavljuje tračak svetla. To radjanje svetla, odliskava simbol radjanja nove i jedinstvene svesti, apsolutno ključnog načela razvoja kosmosa. Ovo je Lucifer (svetlonoša) u svom istinskom značenju, koje ne treba mešati sa hrišćanskim simbolizmom demonskog, već ga treba posmatrati kao radjanje jedinstvene i neponovljive individualne svesti, identično sa prvim zracima izlazećeg Sunca.
Sama narav i snaga individualnog, uvek je i suprotstavljanje kolektivnom, tako da ovu lunarnu fazu možemo slobodno posmatrati kao pobunu jedinke u odnosu na ustaljene i neosvešćene šablone, koje po automatizmu nasledjujemo iz proslosti.
Ova lunarna faza predstavlja početak uspostavljanja ravnoteže izmedju jemstva i okoline, svetla i tame, unutrašnjeg i spoljašnjeg, ali obzirom da se radi o samom početku, glavni akcenat je upravo na egu i isticanju ličnih nivoa. Tip osobe Meseca u fazi rasta je radije usmeren na lični budući razvoj i istraživanje sasvim novih mogućnosti, nego da svoj oslonac traži u intuitivnoj ekspresiji kolektivnih iskustava i ideja, koje npr. dominiraju kod tipa Mladog Meseca.
Mladi ego osvaja svoj prostor izraza u velikom vrtlogu života, kako bi svojim ličnim razvojem svesti mogao bezuslovno i daleko kreativnije izraziti sadržaje nesvesnog. Tipovi Uzdižućeg Meseca su u stanju da izraze jedinstveni dar genija, čak i po cenu ličnog stradanja na temelju okolnosti i vremena u kojem žive (kao npr. Galileo koji se sukobio s mišljenjem ortodoksne crkve). Ovo su hrabre, snažne i radoznale duše koje neprestano postavljaju mnoga pitanja, a poseduju i izvanredan dar razmatranja. Ali, velika tajna naravi ovog lunarnog tipa sadrži se u njihovoj velikoj nesigurnosti, koja ih vraća unazad ka području kolektivno-nesvesnog i tradicije. Nesigurnost je osnovni razlog zašto se neprestano i tako grčevito bore za svoje pravo da misle i deluju kao individualci.
Najvažniji zadatak ovog lunarnog tipa osobe jeste da nauči da gospodari svojim darom. Ne sme sebi dozvoliti prekomernu dominaciju ega i postati buntovnik bez razloga, jer će mu se dogoditi da zbog radikalnosti i neprilagodjenosti izgubi ličnu ravnotežu, kao i perspektivu u odnosu na veći socijalni ili društveni kontekst sveta u kom živi (npr. pojava ludila kod Ničea). Nema sumnje da je ovaj lunarni tip izraziti individualac, ali ne i mudrac. Da bi opstao neophodno je da shvati značaj prihvatanja i podrške drugih ljudi, odnosno ljudske zajednice u celini.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM