Astrofon21

Uticaj boja u feng shui-u/Magično značenje boja

U feng shuiu svaka boja je izraz jednog od pet elemenata. Postoje određene smernice kako koristiti boje za stvaranje dobre feng shui energije u prostoru.
Magično značenje boja
Boje su jedinstveni i moćni simboli. U magiji, one takođe sadrže moć koja može biti od koristi tokom rituala. Postoje mnogi sistemi koji povezuju boje sa specifičnim magijskim energijama.
Crvena boja: održava zdravlje, snagu, fizičku energiju,seks, strast, hrabrost i zaštitu. Crvena se koristi u obrambenoj magiji. To je boja elementa Vatre. Crvena je povezana sa vulkanima, intenzivnim emocijama i krvlju (a samim tim životom i smrću).
Roze boja: ukazuje na ljubav, prijateljstvo, saosećanje i opuštanje. Ova boja je simbol nežnih emocija.
Narandžasta: ova boja ukazuje na opštu energiju.
Žuta: ukazuje na intelekt, poverenje, gatanje, komunikaciju, elokvenciju, putovanja i kretanje. Žuta je boja elementa Vazduha. Ona simbolizuje sunce i moć misli. U nekim kulturama žuta boja simbolizuje sever.
Zelena: ova boja ukazuje na novac, prosperitet, zapošljavanje, plodnost, ozdravljenje i rast. Zelena je boja elementa Zemlje i simbolizuje naše planete plodnosti, kao i sam život.
Plava: ukazuje na lečenje, mir, psihu, strpljenje i sreću. Plava boja je boja elementa Vode. Simbolično kod nekih naroda ona predstavlja zapad.
Ljubičasta: ukazuje na snagu, lečenje teških bolesti, duhovnost, meditaciju i religiju. Ljubičasta je nekad bila simbol plemića, a danas ona simbolizuje božanstva.
Bela: ukazuje na zaštitu i pročišćenje svake vrste. Simboliše Mesec, sneg, hladnoću i potencijal.Ona se koristi u skoro svim magičnim ritualima. Kod nekih naroda ona je simbol istoka.
Crna: ukazuje na proterivanje negativnosti i upijanje negativnosti. Simbolizuje spoljni prostor i svemir. Crna je odsutnost boje. U nekim kulturama, crna predstavlja plodnost, u drugima mudrost.
Crna boja je simbol misterije i sofisticiranosti, ona poseduje energiju snage i zaštite. Ova boja pripada elementu vode. Iako ona može preneti osećaj težine, ako se koristi u velikim razmerima, crna boja je neophodna u feng shuiu za uzemljenje elemenata. Najbolji pravci za crnu boju su severni (voda), istočni (drvo) i jugoistočni (drvo). Ovu boju treba izbegavati u južnom (vatra) području. S’ obzirom da je crna boja stabilnosti, ona može biti snažan feng shui lek za korišćenje u severnom području vašeg prostora za privlačenje uspešne karijere.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK