Astrofon21

Usmerite svog Anđela-Anđeli nemaju slobodnu volju, oni uče i evoluiraju kroz emotivno telo….

Svako ko je proučavao metafiziku ili redovno meditirao, svestan je prirodih zakona energije i kako su atomska i molekularna struktura vođene tim zakonima. A drevna mudrost takođe kaže da će ono što izražavaš biti vraćeno tebi putem Univerzalnog zakona Rezonancije. Iako fizički ne možemo videti Anđele, možemo osetiti njihovu prisutnost. Stoga pretpostavljajući da su ovde, počinjemo svesno sa njima da komuniciramo i uživamo u njihovoj prirodi i energetskoj snazi.
Svako ko je proučavao metafiziku ili redovno meditirao, svestan je prirodih zakona energije i kako su atomska i molekularna struktura vođene tim zakonima. A drevna mudrost takođe kaže da će ono što izražavaš biti vraćeno tebi putem Univerzalnog zakona Rezonancije.
Dok leva polovina našeg mozga, koja je racionalna a njen viši um prirodne zakone razume konceptualno i može odabrati hoće li biti u skladu sa njima i koristiti ih – naša Anđeoska priroda ili Anđeosko Ja, uživa u igrama i svetlosti Bivanja. Kako bi svoje putovanje učinili još zabavnijim, počeli smo igrati igru “Usmerite svog Anđela”.
Anđeli nemaju slobodnu volju, oni uče i evoluiraju kroz emotivno telo. Iako su u punoj službi za Majku/Oca Stvoritelja Boga, poslani su na planetu Zemlju da bi učestvovali, vodili i učili iz ljudskog života.
Čovečanstvo ima dar slobodne volje! Vekovima su se iznova inkarnirali, i njihovo emotivno telo postalo je prezasićeno sekundarnom memorijom radi složenosti života sa slobodnom voljom i eksperimentisanja u igri stvaranja realnosti.
Iako fizički ne možemo videti Anđele, možemo osetiti njihovu prisutnost. Stoga pretpostavljajući da su ovde, počinjemo svesno sa njima da komuniciramo i uživamo u njihovoj prirodi i energetskoj snazi.
1. Zamislimo redove “nezaposlenih” Anđela na planeti. Ovo takođe zahteva da prihvatamo činjenicu da smo stvoreni prema Božjoj slici i kada se uskladimo sa Uzvišenom Voljom, univerzalni zakon je da nam sile Anđela moraju služiti.
2. Zatvorite oči i zamislite red Anđela kako stoje ispred vas – kao pešadija u svetlosnoj vojsci i čekaju instrukcije Vas – generala. Ili sekretarice koje čekaju naređenja direktora. Ako vam nisu bliski koncept vojske ili poslovne organizacije, zamislite nešto drugo, npr. zamislite da vodite agenciju za zapošljavanje i da ćete zaposliti sve te Anđele u obostranu korist.
3. Potom zamislite šta vam je potrebno u vašem životu. Za jednu osobu unutar P.P.O.Z. (Pokret pozitivno osvešćene zajednice – M.A.P.S. – Movement of Awakened Pozitive Society), bio je potreban auto, pa su Anđela nazvali “Transportni Anđeo”. Zamislite Anđela kako korača prema vama. Taj Anđeo je sam iskoračio znajući da je on taj koji će najbolje obaviti određene zadatke.
4. Dajte mu instrukciju: “Od OVOG trenutka, zadužen si da moja putovanja na ovoj planeti koordiniraš na način da budu puni lakoće, radosti, prijatni i uvek na vreme. Neka tako bude!” (Ili I tako jest – “So be it!”)
5. Verujte da će se Anđeo brinuti oko detalja. Tako možemo zaposliti Anđela komfora, obilja, ljubavnika, prijatelja, rodbine, Anđela slobode, zdravlja, Anđela za mudrost i čistoće. Lista je ograničena samo granicama vaše mašte.
Ova igra daje nam slobodu od opterećenosti detaljima. Za ovo mi moramo biti čisti u svojoj nameri, viziji i instrukciji što zahteva samopoznavanje i introspekciju, vreme kontempliranja pre nego ponudimo posao. Ovo ne može biti iskorišeno u negativne svrhe jer Anđeli služe samo ako smo usklađeni sa Božanskim Ja. Oni služe refleksiji božanstva unutar nas.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK