Astrofon21

Uran kvadrat Pluton tranzit/Kardinalni T krst

Uran i Pluton su bili u egzaktnom kvadratu . Poznato je da kvadrat sam po sebi predstavlja konflikt, a kada razmatramo konflikt Urana u Ovnu koji potencira SADA, i Plutona u Jarcu koji žudi da dominira kroz vreme uočavamo problem pre svega u vremenskoj orijentaciji…
Naredni dani tokom kojih su Uran i Pluton u kardinalnim znacima i kreiraju malefični kvadrat donose sklonost radikalnim promenama, pa ćete se menjati i prilagođavati sasvim novim i nepoznatim okolnostima. Frustracija i blokiranje razvoja dogadjaja mogu samo izazvati dodatno nezadovoljstvo zbog stagnacije, a ovaj aspekt će se najviše odraziti na pripadnike znakova (pre svega Asc, a potom i sunčev znak) Ovna, Vodolije i Škorpiona. Vrlo intenzivno će se odraziti na sve koji u svom ličnom horoskopu imaju uglove horoskopa u neposrednoj blizini 13° stepena kardinalnih znakova, po osi koju aktivira kvadrat Mars/Uran/Jupiter/Pluton. Za ostale će samo pojedinačni segmenti života izazvati zabrinutost i frustraciju.
Ovaj kvadrat predstavlja dugoročni trend globalne, društvene i lične transformacije kroz suočavanje sa izazovima. Mnogima će ovaj aspekt doneti iznova sagovornika sa kojim se ne postiže slaganje, ili će im se čak činiti da im se svi otvoreno i drsko suprotsavljaju. Evidentan je osećaj da je atmosfera oko njih postala toksična, i vodi u razmišljanje o promeni načina života. Dok će Uran u Ovnu prenaglasiti reakcije pa podsećamo da je poželjno da dobro promislite pre nego što se upustite u raspravu – mehanizam “Bori se ili beži” će biti izuzetno naglašen u ovom intervalu, i potrebna je solidna doza razumevanja. Osetićenje nedostatak želje da se uklopite i budete prihvaćeni od strane društvenih krugova, stoga nemojte biti iznenadjeni ukoliko vas drugi optuže za isuviše egoističan pristup životu, a sama ideja o izvinjavanju će vam izgledati kao neki potpuno nepoznat koncept. Istovremeno, obzirom da Uran prdstavlja višu oktavu Merkura i višu svest, biće mnogo jednostavnije da sprovedete svoje želje u akciju.
U drugom uglu naše planetarne arene čeka spreman Pluton u Jarcu. Pluton je poput buldožera koji kida i unutrašnje i spoljne strukture koje ne podržavaju aktuelne aspiracije. Ipak, sasvim nalik Uranu i Pluton može biti okidač za reakcije posebno kod ljudi koji osećaju da su prečesto žrtve spoljnih okolnosti. Prolazeći kroz ove situacije Pluton utvrdjuje princip žrtve koja drugima daje snagu povlačeći se u svoj ugao ringa. Dok su Pluton i Uran u kvadratu osećate na kom polju zapravo primate udarce, ali ukoliko vremenom budete hrabrije proučavali i tragali sve dublje, shvatićete da upravo upoznajući i razumevajući stičete veštinu da udarce pretočite u sopstvenu snagu.
Kako biste se lakše suočili sa rešavanjem tema koje su tokom ove sedmice aktuelne ispratite sve što implicira četvrti krak koji leži u kardinalnom znaku Raka koji je aktiviran prisustvom Jupitera. Urodjena senzitivnost i nagon za stabilnošću jeste jedan od načina da sada povratite balans. Ključna sugestija je da uz spoznavanje najdubljih emocija prihvatite promenu koja je pred vama. Ova kombinacija planetarnih uticaja donosi brzu regeneraciju, stičete moć u trenu – samo je neophodno da prihvatite ideju i primenite je jednako brzo – u trenu.
Spoljni utisci i iskustva u konfliktu su sa vašim unutrašnjim uverenjima o životu, smrti i kosmičkoj pravdi, ali krajnji efekat će obogatiti sistem vašim životnih verovanja. U suštini nemojte očekivati duboke promene obrasca “preko noći”, polako ali sigurno on će se obogatiti i proširiti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM