Astrofon21

Uporedni horoskop je posebna karta zajedničkog bića ili njihovog odnosa,…

Toliko smo često u nedoumici vezano za našeg partnera ili budućeg partnera, ako bolje upoznamo partnera i sebe lakše ćemo se snalaiziti u budućnosti. Uporedni horoskop je horoskop koji se pravi za analizu odnosa dve osobe. Uporedni horoskop (Davison) je posebna karta zajedničkog bića ili njihovog odnosa, kao trećeg entiteta. Ovaj horoskop se pravi tek upoznavanjem i li ulaskom u vezu dve osobe, i tumači se u sklopu natalnih karti osoba. Ovo je vrlo bitan horoskop, koji ukazuje na sve ono čemu se osobe raduju u vezi, šta im prija ali i opisuje probleme koji sa tim odnosom dolaze. Ovaj horoskop će najviše dati sliku šta drži osobe u vezi a šta ruši njihov odnos. Njačešće odnos osoba u vezi nije simetričan, postoji razni nivoi odnosa i ljudi su u odnosima iz različitih potreba pa tako mogu i ostati u odnosima iz različitih razloga, pa je vrlo bitno precizno analizirati ovaj horoskop, da bi osobe stekle realniju sliku njihove veze, te šta osobe mogu da očekuju od odnosa i kakav će on biti. Vrlo je bitna i prognoza ovog horoskopa, naročito za kraće vremenske periode, jer tada osobe mogu da se spreme na eventualne izazove, probleme ali i da se savetom i razgovorom potrude da ne dodje do problema.

Pored ovog horoskopa, preporučljivo je da se na samom početku veze napravi i Kompozitni horoskop, koji je, za razliku od Davisona, mnogo ličniji i subjektivniji, i daje sliku emocija u odnosu. Uvek smo emoitvno uvučeni u neki odnos, a koje su to emocije i koliko ko u odnosu daje po ovom pitanju, objasniće ovaj kompozitni horoskop, za koji se takodje mogu napraviti prognoze. Objektivne okolnosti koje se dobijaju analizom horoskopa odnosa i ovog horoskopa, koji opisuje ono što osećamo u vezi mogu biti potpuno drugačiji, pa je važno uporediti i ova dva horoskopa, da bi se dobila kompletna slika onoga što osobe mogu da očekuju od odnosa, na čemu da porade i što su zapravo ušli u jedan odnos.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK