Astrofon21

Uneti što više biljaka, vaza i saksija

Cena nekog objekta, privatnog ili službenog, zavisi od mesta gde se nalazi. I, naravno, tu su sadržani razni elementi, a po feng shuiju najvažnije je imati zaklon (planina, brdo, breg) iza i sa strane kuće, i reku ispred nje. To nije tako lako ostvariti, jer su takve lokacije već zauzete. Kako onda svoj slatki dom da približimo potrebnim zahtevima koje postavlja feng shui?
Kada je kuća u pitanju, umesto planine iza nje možemo zasaditi drveće ili živu ogradu, ili je pak ograditi stabilnom ogradom koja će predstavljati čvrstinu planine. A, ispred kuće može da se postavi neka vrsta ‘vodenog elementa’, kao što su fontana, vodoskok ili mali bazen. Reku ispred kuće može zameniti i lepa vijugava staza, koja će podsećati na vodu koja teče. Energiju ‘ći’ ćete ulepšati i lejama raznovrsnog cveća, kao i malim vrtom sa zasađenim povrćem. Da bi se udovoljilo zahtevu za zastupljenost svih pet elemenata, u oblasti vrta kreativnosti naći će se i neka stena ili kameni zid, belo cveće (jer je bela boja, boja te oblasti) i time udovoljiti elementu metala. U oblasti slave elemenat vatre mogu da predstavljaju figure životinja ili ljudi, kao i jarkocrveno cveće koje će istaći dominantnu boju ove oblasti. U centralnoj oblasti, gde je zastupljen elemenat zemlja, naći će se žuto cveće i zlatna boja, koji će je osnažiti.
Slično se može postići i u stanu. Uneti što više biljaka, vaza i saksija – elemenat drvo; mirišljave sveće – elemenat vatra; koje plivaju u posudi sa vodom – elemenat vode; ramovi za slike od metala – elemenat metal; keramičke saksije – elemenat zemlja. A, što se tiče ‘planine’ iza stambene zgrade, dobro će doći jedno visoko drvo, ili pak visoka zgrada, a teške zavese u stanu mogu biti one ‘planine’ sa strane.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM