Astrofon21

UMETNIČKA DELA

Bilo kakvo umetničko delo da se izabere, ono doprinosi stvaranju tačno određene vrste energije u prostoru. Umetnička dela zrače i svojim simbolizmom, ali i bojama, namerom… Tako, ako se u bagvi Grom postavi prelepa slika borbe sa bikovima u areni, rezultat može biti konflikt sa roditeljima, ili starijima.
Umetnička dela treba da odražavaju i neki naš cilj, bilo da se radi o sreći, zadovoljstvu, ljubavi i deci. Dok ih gledamo mi treba da ih razumemo, i da se sa njima prijatno osećamo. Slike prekrasnih predela, okeana ili neba stvaraju utisak širine i zato se postavljaju u male stanove ili sobe da se njihovi stanovnici ne bi osećali kao da nemaju dovoljno širine u prostoru. Apstraktne ili modernističke slike, sa druge strane, kreiraju atmosferu u kojoj ukućani neće moći da se koncentrišu ili usmere ni na šta konkretno i u kojoj će osećati kao da nikako ne mogu da završe započeto.
Što se tiče ostalih umetničkih predmeta, poželjno je da oni ne sadrže oštre ivice, a skilpture treba birati imajući neprekidno na umu njihov simbolizam ali i željeni cilj koji mi imamo – ako želimo da nađemo bračnog partnera nećemo u bagvu odnosa, stavljati statuu Bude, ma kako ona lepa bila.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK