Astrofon21

ULAZNO-IZLAZNE ENERGIJE

Glavna ulazna vrata u kuću, i glavna ulazna vrata u svaku prostoriju primarni su pravac ulaska energije ‘ći’ u kuću, odnosno u sobu. Kada stojimo na tim vratima i gledamo u pravcu kretanja energije ‘ći’, onaj prozor, ili ona vrata nasuprot ovim glavnim jesu izlazno mesto te primarne energije. Pozitivno je ako se energija talasasto kreće, vijuga oko predmeta i nameštaja, hraneći svaki deo prostorije, pa se lagano izmigoljava i nastavlja svoj blagi put. Bitna je i srazmera tih otvora: vrata i prozora. Prozor ne treba da bude tako velik da proguta svu energiju čim ona stupi u određenu prostoriju. I opet jedan cvetni aranžman: cveće u uglu privući će pažnju, skrenuće energiju ‘či’, ili neki plakari uz prozore, ili blago nabrane zavese – i energija ‘či’ će se zadržati, osnažiti prostor i njegove žitelje, pa nastaviti svoj put.
Ima pak prostorija bez prozora. Kako će ‘či’ naći svoj put i kojom će se stazom kretati? Tu je sve zamrlo i nema energije. Takva su najčešće kupatila, ali ima i takvih kanselarija. Pomoći će ogromna ogledala, da uvećaju prostor, a cveće i jarko osvetljenje će privući energiju ‘ći’ u takvu prostoriju.
Kada glavni ulaz gleda direktno na prozor ili na druga (balkonska) vrata, tada ‘ći’ nema dovoljno vremena da nahrani ukućane svojom zdravom energijom. Zato ga moramo zadržavati postavljanjem neke ‘prepreke’. To mogu biti zavese, neki zaklon, deo nameštaja, biljke ili neko umetničko delo, koji će usporiti tok energije i usmeriti je u druge delove kuće.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK