Astrofon21

UKRATKO O VAMA I O DETETU ZMIJI-Kineski horoskop i kineska astrologija

Zmija je sklona povremenim lažima. Ponašanje i ličnost definisane su joj kroz intimni život. Zmija je privlačna i zavodljiva. U ljubavi Zmija ima najviše uspjeha od svih znakova. U suštini Zmija nikada ne voli svim srcem, nju interesuje osvajanje i vlast nad drugima. Zmija je često nevjerna. Nametnuvši se jednom partneru ona kreće u nova osvajanja sa istim ishodom. Zmija često svojim partnerima zna donjeti i nesreću.
Da bi došla do onoga što želi Zmija će upotrijebiti sva sredstva, od moralne ucjene do zastrašivanja. Zmija će osnovati brojnu porodicu da bi potpuno vezala svog partnera. Ona će biti srećna u životu jer će uvijek biti dovoljno onih koji će upasti u mrežu njene zavodljivosti i potpasti pod njenu diktatorsku vlast. Samo rijetki će uspjeti da se izvuku.
Nije ga teško podizati, njemu je od najranijeg doba toliko stalo do tišine i spokojstva da će rado ulagati napore da se prilagodi ličnostima vrlo različitim od svoje. Dete Zmija voli da raduje roditelje i da ih razume. Stalo mu je do toga da ga smatraju odraslim i drago mu je kada se poverite, to je za njega dokaz poverenja koji ga umiruje i čini sigurnijim. Ne plaši se suočavanja sa odgovornostima.
Ima ogromnu potrebu za ljubavlju i nežnošću i najmanje skretanje pažnje sa njega na nešto drugo može ga ozbiljno uznemiriti i obeshrabriti. Ima potrebu da bude omiljeno. Ne podnosi da deli ljubav roditelja sa gomilom braće i sestara, jer ono je stvoreno da bude jedinče, čudo od deteta…
Izuzetno privrženo roditeljima ovo dete se dobro razvija samo u porodici gde vlada savren sklad, roditeljske svadje mogu na njemu ostaviti dubokog traga, isto kao i najmanje odsustvo koje doživljava kao bolno napuštanje… U slučaju razvoda bolje je da ostane sa jednim od roditelja nego da bude rastrzan medju njima. Ali onaj roditelj sa kojim ostane imaće velike teškoće ako odluči da se ponovo oženi ili uda. Moraće da bude veliki diplomata sa svojom malom Zmijom.
Zmijica dobro uči, ali samo ono što voli, u nekim predmetima će biti sjajna, u drugim veoma slaba. Ima dara za umetnost i književnost, često. Ne voli grube igre, draže su joj stvaralačke aktivnosti. Ritam rada joj je prilično neujednačen, potreban joj je odmor i opuštanje…
Sve će biti u redu želite li samo jedno dete, vaša Zmijica biće vam privržena i nežna. Ukoliko se pojavi rival, Zmijica vam neće puštati da mu se posvetite ni za trenutak.
AKO STE VI ZMIJA
Ako ste vi Zmija vaša sreća biće apsolutna samo ukoliko budete izbjegavali da se suprostavljate malicijoznijima i hrabrijima od vas. Potrudite se da Majmuna i Vepra isključite iz svojih planova. Povinujte se svojim urođenim porivima. Živjećete srećno ako uspijete da podredite sve koji vas okružuju. Ukoliko budete inhibirani svojim moralnim skrupulama, bićete nesrećni ne samo vi, već i vaša porodica, a imaćete i problema na poslu sa saradnicima, pa i sa samim sobom. Vaše unutrašnje biće bespoštedno će se boriti sa vama sve dok mu ne udovoljite. Radi sopstvene sreće – ipak se potrudite da budete Zmija.
MATERIJALNI ŽIVOT
Zmija voli novac jer joj omogućava život kakav želi: da se okruži lepim stvarima, provodi vreme na tropskim plažama, da se lepo odeva, da pelješi knjižare i prodavnice ploča. Bez novca sve ove stvari bilie bi joj nedostupne. A kad Zmija nešto naumi ona to ostvaruje po svaku cenu. I ne stidi se da to otvoreno prizna.
Zmija je koristoljubiva. Ona neće izgubiti glavu a da prethodno ne sazna stanje na tekućem računu svog izabranika. Kad joj ponudite posao prvo što je zanima je finansijska dobit. Nije lažno stidljiva.
Zmije su “laktaši”, trudiće se svim sredstvima da dodju do izvesnog blagostanja. U tome im često pomaže i sreća, teško se Zmiji dogadja da ostane bez novca.
Nerado pozajmljuje drugima. Sa druge strane ne ume ni da štedi. Vrlo lako troši na vlastita zadovoljstva i sopstvenu udobnost. Nema dara za špekulisanje, niti za rizik. Jedino im je važno da ne moraju ničega da se lišavaju. Zato retko raspolažu većim svotama. Oslanjaju se na sreću: desiće se već nešto i novca će ponovo biti napretek. Ali ipak im je milo kad imaju nešto uštedjevine, malo sigurnosti za budućnost nije na odmet. Ponekad umeju i da poklanjaju lepe stvari, a to obično znači ili da su zaljubljeni ili nameravaju nekog da zavedu. Umeju i da maze i ugadjaju svojoj porodici, ali i to onda kad se njima prohte.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM