Udovac u uspravnom položaju-Tarot karta za 11.mart

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira udovca- samca ali ovo može biti i svaki stariji muškarac koji je slobodan ili pogođen nekom nesrećom ili teškom bolešću, duboku starost, sjećanje, prošlost, čovjeka iz prošlosti, nekoga tko “živi u prošlosti”, osobu koja je pokojna, oca, žalost u kući, siromaštvo, svađu u obitelji, tugu, nesreću. Ova karta ne mora označavati doslovno udovca već čovjeka koji može biti razveden ili koji je propatio dosta u životu, okrenutog prošlosti i koji se nije spreman suočiti sa sadašnjom situacijom. Moguće da karta ili opisuje vas ili osobu koja vam puno znači. Karta može predstavljati osobu koja vam je iz nekog razloga značajna, na emotivnom ili profesionalnom planu, osjećaj obaveze prema nekom starijem muškarcu ili osobu koja je imala veliki utjecaj na vašu sadašnju situaciju. Može predstavljati vašeg oca, šefa, očinsku figuru čijeg se utjecaja želite osloboditi ili imate jednostavno potrebu da se na takvu osobu oslonite i od nje očekujete mnogo (previše). U svakom slučaju razmislite danas o očinskoj figuri s kojom moguće da nemate čist odnos, morate se potruditi da sebe dovedete u stanje prihvaćanja situacije između vas i te osobe. Ova karta vam možda poručuje da bi trebalo da se oslobodite gorčine koju osjećate prema nekom ili nečemu i neopterećeni prošlošću okrenete se budućnosti! Ova karta može biti simbol dobrostojećeg muškarca prema kojem imate nekakve obaveze ili komplekse, ili vas odnos sa njim na neki način opterećuje.Za žene ova karta ima povoljnije značenje jer može biti mogućnost za novo poznanstvo sa slobodnim čovjekom koji ne mora biti u pravom smislu riječi udovac, već slobodan- razveden, ostavljen ili u nekim slučajevima može označavati obnovu stare veze.Za muškarce označava obaveze, morati će se sami snalaziti po mnogim pitanjima, na poslu i u privatnom životu, ova karta može označiti i kontakt sa osobom koja neće donijeti mnogo sreće, već će vas opterećivati svojim problemima. Ako ste imali dužu vezu koju ste okončali ili brak koji se završio razvodom i ako ste žena- ova karta može predstavljati vašeg bivšeg partnera/supruga, a ako ste muškarac označava nekog drugog muškarca koji je bio dominantan u vašem odnosu ili koji se je miješao u vašu vezu ili brak, bez obzira da li je bio emotivno vezan za vašu partnericu/suprugu ili je bio u pitanju netko od familije, npr. vaš otac ili stariji brat. Danas je dobar dan da raščistimo odnose koje imamo sa muškim figurama u našem životu- ocem, djedom, bratom, kolegom, šefom, svekrom, stricem, bivšim partnerom/mužem, ljubavnikom itd. Dobar je dan da se posvetimo sebi ali je bitno da ne utonemo u žalost zbog nekog gubitka, da se othrvamo potrebi za samoćom, povlačenjem i izolacijom jer time ništa nećemo riješiti! Danas pokažimo zrelost i mudrost u razmišljanju, samokontrola emocija je poželjna isto kao i potreba da razumijemo drugu stranu i njezino ponašanje (razumjeti ne znači i odobravati tuđe ponašanje već oprostiti toj osobi kako bismo mogli krenuti dalje sa našim životom).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €