Astrofon21

Tumačenje horoskopa Mesečevih čvorova

Silazak u dubine donjeg sveta, u nesvesno svakog pojedinačno, činimo jednim tehničkim korakom. Linija Mesečevih čvorova povezana je sa sopstvenim Mesečevim sistemom, i ona nam u načelu govori nešto o našoj unutrašnjoj prošlosti. Tehnički rečeno, horoskop Mesečevog čvora je zapravo sistem kuća koji je svojstven Mesečevoj putanji.
Mesečeva putanja ima kao centar Zemlju; Mesec obiđe oko Zemlje za 28 dana i mi možemo polazeći od linije čvorova (koja vezuje uzlazni i silazni Mesečev čvor) da načinimo podelu od 30 stepeni. Delimo putanju Meseca gledano sa Zemlje na delove od po 30 stepeni i primenjujemo to unutar horoskopa.

Propisujemo krug kroz čvorišta, markirajući početak i kraj. Kod putanje Sunca tačka proleća, Ovan, je ta koja obeležava početak, a znak Ribe čini kraj zodijaka. Kod kružnog sistema kuća uzimamo kao početak Ascendent, to je tačka preseka istočnog horizonta i zodijaka, dakle i to je stecište.

U horoskopu Mesečevog čvora uzimamo uzlazni Mesečev čvor kao početak, koji je sa linijom Mesečevih čvorova analogan liniji Ascendent-Descendent, koja predstavlja horizont. Tako, uzlazni Mesečev čvor, koji mi ucrtavamo je odgovarajuća tačka uspona, on je Ascendent horoskopa Mesečevog čvora, dok je silazni Mesečev čvor Descendent.

Ali sada moramo da uzmemo u razmatranje da sistem čvorova Meseca teče unazad, i mi moramo da sledimo ovo kretanje. To sve obrće. Sistem kuća Mesečevog čvora teče nasuprot zodijaku, u smeru kazaljki na satu, ne u kosmičkom smislu okretanja kao u osnovnom horoskopu, i kuće imaju tačno 30 stepeni.

Praktično je, kada bi se horoskop Mesečevog čvora crtao tako da je tok kuća isti kao i u osnovnom horoskopu, a zodijak u obrnutom smeru.

Još jedan dalji odnos je važan: mi ulazimo preko sistema čvorova u ove donje dimenzije. Sistem čvorova je naš pristup ovoj oblasti senki. Od sistema kuća u osnovnom horoskopu koristimo u sistemu kuća Mesečevog čvora jedino Ascendent, jer on
nagoveštava povratak u gornji svet. Ascendent horoskopa Mesečevog čvora postaje Mesečev čvor u osnovnom horoskopu. Mi ucrtavamo i aspekte, koji na njih padaju, jer sada aspekti prema Mesečevom čvoru postaju važni, jer oni predstavljaju vezu sa gornjim svetom. Obrnuto su ucrtani i aspekti na Mesečevom čvoru u radiksu, jer su oni važni za naše napredovanje. Ascendent u horoskopu Mesečevog čvora je prilazni put do naše današnje sadašnjosti ili kapak iz podruma, koji nas iz projekcije prošlosti našeg horoskopa Mesečevog čvora vodi na gore. Ovo moramo da sačuvamo, inače se gubimo i ne znamo više kako da se vratimo. Radiks aspekti, koje ima radiks Mesečev čvor, prema tome otpadaju, i time se menja slika aspekata.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM