Trigon-harmoničan aspekt, jer ukazuje na intuitivno korišćenje sopstvenih potencijala….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Trigon 120º-Ovo je veoma harmoničan aspekt, jer ukazuje na skoro intuitivno korišćenje sopstvenih potencijala. Ovde nema konflikta, niti prilagođavanja. Međutim, zato što je osobi sve olakšano, mnoge stvari uzima zdravo za gotovo. Ona je svesna na primer da je talentovana ili da je voljena, ali ne želi ništa da preduzme po tom pitanju. Takva situacija joj se čini kao prirodna i nema potrebu da je menja.

Često se dešava da se osobe sa mnogo trigona uopšte ne ostvare u životu, iako mogu imati sjajne umetničke talente. Trigoni obezbeđuju podršku u kriznim situacijama, nešto čime se osoba instinktivno vodi kada joj je teško. Međutim, zato što ovaj aspekt za sobom nosi lenjost, dešavaće se da u kontaktu sa drugim planetarnim aspektima osobi donese nemoral i iskrivljenu percepciju, pogotovo kada je u pitanju Neptun. Naravno svaki aspekt zavisi od svesti planete. Trigon sa Neptunom može od osobe napraviti patološkog lažova, a može i sjajnog režisera ili fotografa, zavisi kako se aspekt koristi.

Ovaj aspekt se odnosi na olakšavanje, podršku, saradnju, fleksibilnost i slobodu koju osoba ima u onim poljima koji su aspektom povezani. Iako se ovaj aspekt odnosi na harmonično ispoljavanje i srećne okolnosti, tradicionalno se smatrao nepovoljnim, jer donosi lenjost i neangažovanje.

Neki astrolozi smatraju da ovaj aspekt ima prirodu Jupitera, s obzirom da donosi dobrobit i blagostanje, smatra se još i božijim darom i odnosi na sve ono što osoba obavlja bez ikakvog napora. Ali upravo zato što nema napora, nema ni motivacije.

U onim kartama u kojima nedostaju trigoni, osoba ima problema sa postizanjem mira, svadljiva je i često ulazi u sukobe. Najbolja kombinacija je kada je rad trigona podstaknut motivacijom kvadrata ili opozicije, jer tako osoba zbog tenzije u kojoj je, bira najdostupniji i najefikasniji alat za sebe, a što je predstavljeno trigonom. Na ovaj način osoba spoznaje i svoje nedostatke i prednosti i uči se kako da sa onim što joj je dato reši izazov koji je pred njom. Orbisi za ovaj aspekt variraju od 8º do 12º.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD