Tranzitna venera u ribama-Što nas čeka u ljubavi? (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tranzitna venera u ribama – što se ljubavi tiče možemo reći da ova venera žudi za time da ljubav bude ostvarena ali venerin zadatak ovdje nije lako ostvariv jer je neptun (koji je vladar riba) između ostalog i planeta laži, fantazija, obmana i iluzija. Potragu za pravom ljubavlju prati i prenaglašena sklonost ka idealizaciji na ljubavnom polju pa je s time prisutna i veća opasnost od pravljenja greški u izboru partnera, dolazi do razočarenja. Zašto je venera u ribama egzaltirana? Kada konačno nakon puno tragičnih ljubavnih veza shvati da je sama i da ne postoji “srodna duša” ona može uživati u ljubavi punim plućima i dati najveće zadovoljstvo partneru ALI tek kada shvati ovo prvo…ona će iskreno voljeti, biti beskrajno nježna, puna razumijevanja i topline, prilagodljiva partneru, požrtvovna i posvećena, pokazati svoju bezuslovnu ljubav! Tako ćemo se i mi u ovom periodu venere u ribama morati kloniti lakovjernosti u ljubavi, neadekvatnih odluka, neodlučnosti u pogledu u kojem pravcu bi htjeli da se razvija ljubavni odnos tj. veza. Biti će potrebno jasno uskladiti u sebi želje, potrebe i planove! Tek kada to shvatimo prepustimo se ljubavnim maštanjima uz partnera!

Kada tranzitna venera prelazi u znak ovna i udružuje svoju snagu sa tranzitnim marsom u ovnu osjetit ćemo kako se u nama budi direktnija, dominantnija energija. Venera u ovnu je strastvena, impulsivna, opuštena, direktna, komunikativna- zna što želi. Ona je snažno privučena fizičkim izgledom i sklonija je vatrenim avanturama. Venera u ovnu je znak novih početaka u ljubavi, tako da ovakav položaj usamljenima pruža povoljnosti u smislu lakšeg javljanja novih šansi za otpočinjanje novih ljubavnih veza dok, onima koji su u ljubavnoj vezi ili braku pruža mogućnosti za lakše prevazilaženje eventualnih problema u ljubavnom odnosu sa voljenom osobom tokom zajedničkog života. Preuzimat ćemo lakše inicijativu, brže ćemo planirati i biti spremni za akciju. Mane ove venere? Treba se paziti da ne budemo egoistični prema partneru, tvrdoglavi i ne reagiramo burno ako naš početni entuzijazam ne naiđe na isto oduševljenje kod partnera. Ova venera nekad može zanemariti drugu stranu i “pičiti po svom” jer je zanesena, bitna joj je akcija i da se nešto događa. Dogovor kuću gradi!;)

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €