Astrofon21

Tranzit URANA-originalnost, slobodoljublje, samovolja, osećaj za ritam, intuicija…..

Uran je planeta i dobra i zla (mada generalno malefik), on ima i veoma povoljne a i negativne uticaje na čoveka, pa se njegov uticaj mora brižljivo proučiti. No njegov uticaj je uvek brz, nagao, neočekivan što ne znači da posledice ne mogu biti trajne. Tranzit Urana, i ovu ćudljivu i hirovitu fazu treba shvatiti vrlo ozbiljno jer donosi nagoveštaje o trajnim promenama koje će dugoročno dominirati u našim životima.
Uvid u tranzitno kretanje Uranaa kroz natalnu kartu omogućiće da upoznate nove aspekte vaše ličnosti. To može biti povezano sa iznenađenjima koja će se otkriti nenajavljeno. Gdegod se nađe Uran bićete suočeni sa iznenadnim razvojem situacije koji će zahtevati vaše prilagodjavanje i fleksibilnu reakciju. Možda ćete iskusiti dosadu jer imate potrebu da pokažete drugu stranu svoje ličnosti i da razvijete svoju individualnost. Nagon za nezavisnošću može postati tako jak da iznenadite i sebe i ostale vašim neobičnim akcijama.

Svaka diskusija o Uranu u tranzitu zahteva da se spomene i njegova konjunkcija sa Neptunom koja egsistira neko vreme, i efekti ove dve planete su teški za kombinovanje. Ova konjunkcija je nedavno bila locirana nekoliko godina u znaku Jarca, koji donosi političke konotacije. Za vreme ovog perioda neke političke strukture su razvrgnute (Neptun) i to se dogodilo i u Istočnoj Nemačkoj prilično iznenada (Uran).
Harmonični tranziti Urana će vas motivisati da uputite pažnju prema budućnosti i da učinite što najbolje možete da bi živeli u društvu koje karakterišu sloboda i solidarnost.
Uran predstavlja koncentrisanu snagu koja se može javiti iznenada i intenzivno.
Pozitivne psihološke manifestacije: originalnost, slobodoljublje, samovolja, osećaj za ritam, intuicija.
Negativne psihološke manifestacije: ekstravagantno ponašanje, nepostojanost, kvazi – revolucionaran karakter, suprotnosti, nestalan karakter.
Biološke manifestacije: nervni sistem, meningitis, hipofiza, kičmena srž, nervne i cerebralne smetnje, povrede, operacije, nezgode.
Sociološke manifestacije: reformatori, izumitelji, tehničari, anarhisti, revolucionari.
Trajanje uticaja tranzita: 2–10 nedelja, u zavisnosti da li normalno kruži ili je u mirovanju.

Posle 75 godina Uran je krajem maja 2010. ušao u znak Ovna. Kada neka planeta u svom tranzitu preko Zodijaka prelazi iz poslednjeg dvanaestog znaka Riba u prvi znak Zodijaka koji simbolizuje ličnost, ego, svest o sebi, to će se vrlo upadljivo odraziti na onaj segment života koji simbolizuje astrološka kuća koja pada u znak Ovna analogno simbolici koju ona predstavlja. Ova planeta je uvek dominantna uvek u horoskopima osoba koje su na neki način ostavile traga, kako u nauci tako i umenosti. Unutrašnji bunt mora da nađe svoj put i može, ako su aspekti loši, da osobu načini nasilnikom ili ako je u konjukciji sa Venerom npr. zavodnikom tj. zavodnicom.Uran uvek aktivira planetu uz koju se nalazi u okviru simbolike te planete pa će uz Mesec dati vizionarstvo i genijalnost jaku intuiciju, velike zavodnice imaju ovaj položaj ali i veliki zavodnici, uz Veneru daje prefinjenu erotičnost, smisao za zavođenje, uz Sunce jak ego, uz Marsa jak seksepil ali i nasilnost, uz Jupiter ambiciju i otmenost uz Saturna upornost dignitet uz Plutona svojeglavost i promiskuitet. Naravno pozicije ostalih planeta „osvetliće” karakter osobe iz drugog ugla.

Pozicija Urana u horoskopu igra veliku ulogu u ljubavnom životu pa će se osobe koje pripadaju istoj generaciji dobro razumeti jer su im Urani u konjukciji, vole istu vrstu muzike, oduševljavaju se istim stvarima, imaju slične poglede na život. Svakih sedam godina kada pređe u drugi znak oseti se promena u muzičkom stilu, kulturnim događanjima jer na scenu stupaju „neki novi klinci”. Uran donosi transformaciju na ličnom i društvenom planu, promene na ćelijskom nivou, svakih sedam godina vide se promene u fizičkom izgledu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM